Házhozszállítás az ország egész területén!

Hommblog

A sarokkanapé, mint multifunkcionális darab

A sarokkanapé bármilyen nappali stílusos és praktikus bútora lehet, amely képes megalapozni az egész helyiség hangulatát. Akár egy kis lakásban vagy egy hatalmas családi házban élsz, egy ilyen kanapé a szociális és a családi élet kényelmes központját képezheti, multifunkcionalitásának köszönhetően pedig segíthet a hely kihasználásában és a rend fenntartásában.

 

Ebben a cikkben a HOMM Bútor csapata összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a sarokkanapékról, és értékes tippekkel lát el a megfelelő bútor kiválasztásához.Hogyan helyezd el helyesen az U alakú kanapét a térben?

Az U alakú kanapé tökéletes választás azok számára, akik stílusos és kényelmes ülőalkalmatosságra vágynak. Ez a különleges kialakításáról ismert kanapé többet nyújt, mint egy egyszerű ülőhely, hiszen egyszerre divatos, kényelmes és rendkívül mutatós is. Nagy mérete miatt azonban egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan helyezed el ezeket otthonodban.

Ebben a cikkben a HOMM Bútor csapata bemutat mindent az U alakú kanapékról, a kialakításuktól kezdve, egészen a különböző terekbe való stílusos elhelyezésükig.


Ramon U-alakú ülőgarnitúra

Otthonodat egyszerűen feldobhatod egy stílusos nappali szekrénysorral. Ez a bútor nemcsak harmonizál más kulcsfontosságú darabokkal, hanem egyedi karaktert és érzetet kölcsönöz a lakótérnek. Emellett persze rendkívül hasznos is, hiszen nagy tárolási kapacitásával elősegíti a rend megtartását a helyiségben.

 

Ebben az útmutatóban a HOMM Bútor csapata bemutatja a szekrény sokrétű szerepét a lakberendezésben. Ezen kívül hasznos tippekkel gazdagodhatsz a megfelelő szekrény kiválasztásával, elhelyezésével és dekorálásával kapcsolatban.


A kanapé kiválasztása: milyen szempontokat vegyél figyelembe?

A lakberendezés világában a kanapé egy központi bútordarab, amely nemcsak kényelmes ülőhelyet biztosít, hanem a lakótérben a dizájn egy fontos pontjaként is szolgál. A kompakt kétülésesektől a tágas szekcionált garnitúrákig számos méretben, anyagból és stílusban kaphatók. A tökéletes ülőgarnitúra megtalálása otthonodba egyedülálló feladat.

 

Ebben a cikkben a HOMM Bútor csapata összegyűjtötte a főbb tudnivalókat a kanapékról, illetve azt is, hogy hogyan válasszunk méretet, anyagot és stílust, ezzel segítve, hogy jól megalapozott döntést hozhass a vásárlás előtt. A multifunkcionális szekrények a legjobb tárolási megoldást jelentik azok számára, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a rendelkezésre álló helyből. Ezek a sokoldalú tárolóegységek különböző elemeket, például polcokat, fiókokat, akasztósíneket és rekeszeket egyesítenek egyetlen helytakarékos bútorba. Ezeket a bútorokat úgy tervezték, hogy maximalizálják a tárolást, miközben minimalizálják a rendetlenséget, így ideálisak kis helyiségekbe is, például a hálószobákba. 

 

Ebben a cikkben a HOMM Bútor csapata feltárja a multifunkciós tárolók sokoldalú világát, és az elengedhetetlen szerepüket az otthoni tárolásban.Sokat gondolkoztam azon, hogy hol kezdjem ezt a blog bejegyzést, azért, hogy átadjam Nektek azt az élményt amit szereztem a Homm bútornál, de elkezdem az elején....Az év végének közeledtével fogadd szeretettel képes összeállításainkat. Ismerkedj meg munkatársainkkal, néhány vásárlónkkal, és pillants be a Hommos mindennapokba! :)

… vagy akár egy tökéletes ajándék azon szeretteid számára, akik egyensúlyt keresnek a mozgalmas ünnepi szezonban.

Az idei karácsonyi szezontól már elérhetőek nálunk az amerikai Chesapeake Bay márka "Test és szellem" kollekciójának különleges illatgyertyái is. A 10 féle, természet ihlette illatkompozíció, 4 féle méretű, a szivárvány színeit idéző üvegben vásárolható.

Letisztult minimalista dizájnja az illatokat állítja a középpontba, és megkönnyíti az éberség, az egyensúly, a harmónia érzésének megtalálását.

A prémium szójaviaszból készült gyertyák (mérettől függően) 24-82 órás égési időt biztosítanak, természetes illóolajaik aromaterápiás hatással lehetnek a lélekre és a testre.

Egy nappaliban nem feltétlen van szükség szőnyegre, kisasztalra, néhányan azonban pont ezek nélkül nem tudják elképzelni a helyiséget, míg mások boldogulnak szekrénysor nélkül is. A kanapé viszont olyan eleme a nappalinak, ami nem hiányozhat, központi szerepet tölt be. Kikapcsolódunk itt, pihenünk, sorozatozunk vagy éppen csak beszélgetünk a család többi tagjával. Nem egyszerű feladat megtalálni az ideális darabot, így hoztunk néhány szempontot, amelyek segíthetnek a végső döntésben.

Gyere, és válassz a fenséges kényelmet nyújtó YATAS matracaink közül, és megajándékozunk egy 32.000 Ft értékű színes paplan-párna garnitúrával

Ha gyermekünk szobájában egyszerre kell megvalósítanunk az összes funkciót (tanulás, játék, pihenés, tárolás), a berendezési tárgyakat érdemes úgy csoportosítani, hogy a különböző tevékenységekhez önálló területek alakuljanak ki. Ha ez másképp nem megoldható, bevethetsz akár függönyöket, paravánokat és térelválasztókat is az ügy érdekében.

A tanulósarok bútorai közül az íróasztal és a szék megfelelő megválasztása a legfontosabb. Ezek ugyanis alapvetően szükségesek ahhoz, hogy gyermeked kényelmes, és egészséges pozícióban tudja elkészíteni a házi feladatát, és egyéb az iskolából hazavitt teendőit, valamint, hogy hosszabb ideig is képes legyen a tanulásra koncentrálni.