JÓTÁLLÁSI IGÉNY BEJELENTÉSE

Rendelj prémium bútort Ausztriába!
Ingyenes videós termékbemutató

Ingyenes videós termékbemutató

Ingyenes házig szállítás 199.000 Ft felett
Ingyenes házig szállítás 199.000 Ft felett
Kiemelt garancia akár 3 évig

Kiemelt garancia akár 3 évig

Kedvező árak

Kedvező árak

Bútorrendelés Ausztriába egyszerűen!

A bútorok és a FA, mint alapanyag szeretetét édesapánknak köszönhetjük. A bútorok neki sokkal-sokkal többet jelentettek, mint csak a munkát. Hobbit, kihívást, az alkotás szeretetét és vágyát. Ezt a hozzáállást egészen kiskorunktól kezdve láttuk, éreztük, tapasztaltuk, a mai napig éljük mi magunk is és ebből szeretnénk egy kis szeletet adni minden vásárlónknak, aki megtisztel minket a bizalmával, ráadásul már nem csak Magyarországon, hanem Ausztriában is elérhetők termékeink!

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk mindenkinek, a Hommbútornál nem érhetnek nem várt meglepetések! Óriási soproni bemutatótermünkben megnézheted, kipróbálhatod bútorainkat, legyen szó ágyról, ülőgarnitúráról vagy székekről. Ugyanakkor egyedülálló módon a webáruházunkban kinézett termékek működését videóhívás keretein belül is be tudjuk mutatni számodra!

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Éppen ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet sorban állás nélkül, akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.

Szeretnéd szabadjára engedni kreativitásod? Vagy inkább inspirációra vágysz? Olvasd el a Hommblog cikkeit és varázsolj otthonodból valami elbűvölőt!

Tovább a termékekhez

Értesülj elsőként a legjobb akciókról, újdonságokról és titkos kedvezményekről a Hommbútor remek közösségének megbecsült tagjaként és rendelj Ausztriából csupán néhány kattintással!

Csatlakozom!

Neked ajánlott termékeink

Problémát tapasztaltál a nálunk vásárolt bútorral kapcsolatban?

Sajnos a legnagyobb jószándékunk esetén is időnként előfordul, hogy valami hiányzik a csomagból, vagy sérülés éri a nálunk vásárolt bútorokat. Mi természetesen segítünk érvényesíteni a jótállási igényedet!

Ha problémát tapasztalsz, a gördülékeny ügyintézés érdekében kérlek tedd a következőket:

  • Amikor megérkezik hozzád a bútor, nézd át alaposan! Ha ilyenkor – szállítási - sérülést tapasztalsz, a sérülés tényét, és rövid leírását írasd fel a fuvarossal a szállítólevélre (így mi már rögtön a szállítólevél visszaérkezésekor látjuk, hogy probléma történt), készíts fényképeket - a lenti minták alapján -, és töltsd ki a lenti JÓTÁLLÁSI IGÉNY bejelentő űrlapot.
  • Ha a szállításnál minden rendben volt, de a kicsomagolás után észreveszed, hogy valamelyik elem megsérült, vagy pl. egy alkatrész hiányzik az összeszereléshez, akkor készíts fényképeket - a lenti minták alapján -, és töltsd ki a lenti JÓTÁLLÁSI IGÉNY bejelentő űrlapot.
  • Ha a jótállási időn belül – jótállási jegyen megtalálható a megvásárolt termék esetében érvényes jótállási idő – merül fel valamilyen garanciális probléma a bútorral kapcsolatban, kérlek készíts fényképeket - a lenti minták alapján -, és töltsd ki a lenti JÓTÁLLÁSI IGÉNY bejelentő űrlapot.

A JÓTÁLLÁSI igény bejelentő űrlapon add meg a nevedet, és elérhetőségeidet (e-mail, telefonszám), valamint a bútor átadásakor kapott dokumentumokról a „Vevőrendelés", VAGY a „Számla", VAGY a "Szállítólevél" számát.

Írd le röviden, de a lehető legpontosabban a problémát/hibajelenséget, illetve, ha pl. a kicsomagolásnál úgy találod, hogy hiányzik egy alkatrész, akkor annak a szerelési útmutatóban található alkatrészjegyzék-számát is.

Tölts fel 3 db fotót:

Közeli kép a hibáról

az első egy egészen közeli, de éles, világos, és jól kivehető kép legyen a HIBÁRÓL;

Távoli kép a hibáról

a második egy kicsit távolabbi, éles, világos, és jól kivehető kép legyen a bútor HIBÁS/PROBLÉMÁS ALKATRÉSZT tartalmazó részéről;

Távoli kép az egész bútorról

a harmadik egy távolabbi, éles, világos, és jól kivehető kép legyen az EGÉSZ BÚTORRÓL, amin felismerhetően, jól látszik.

Küldd el az űrlapot, mi legkésőbb a következő nyitvatartási napon felvesszük veled a kapcsolatot, és részletesen átbeszéljük a további teendőket. (A kitöltött űrlap másolatát elküldjük az űrlapon megadott e-mail címedre.)

JÓTÁLLÁSI IGÉNY BEJELENTŐ ŰRLAP

Adatvédelmi tájékoztató