Rólunk

Rendelj prémium bútort Ausztriába!
Ingyenes videós termékbemutató

Ingyenes videós termékbemutató

Ingyenes házig szállítás 199.000 Ft felett
Ingyenes házig szállítás 199.000 Ft felett
Kiemelt garancia akár 3 évig

Kiemelt garancia akár 3 évig

Kedvező árak

Kedvező árak

Bútorrendelés Ausztriába egyszerűen!

A bútorok és a FA, mint alapanyag szeretetét édesapánknak köszönhetjük. A bútorok neki sokkal-sokkal többet jelentettek, mint csak a munkát. Hobbit, kihívást, az alkotás szeretetét és vágyát. Ezt a hozzáállást egészen kiskorunktól kezdve láttuk, éreztük, tapasztaltuk, a mai napig éljük mi magunk is és ebből szeretnénk egy kis szeletet adni minden vásárlónknak, aki megtisztel minket a bizalmával, ráadásul már nem csak Magyarországon, hanem Ausztriában is elérhetők termékeink!

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk mindenkinek, a Hommbútornál nem érhetnek nem várt meglepetések! Óriási soproni bemutatótermünkben megnézheted, kipróbálhatod bútorainkat, legyen szó ágyról, ülőgarnitúráról vagy székekről. Ugyanakkor egyedülálló módon a webáruházunkban kinézett termékek működését videóhívás keretein belül is be tudjuk mutatni számodra!

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Éppen ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet sorban állás nélkül, akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.

Szeretnéd szabadjára engedni kreativitásod? Vagy inkább inspirációra vágysz? Olvasd el a Hommblog cikkeit és varázsolj otthonodból valami elbűvölőt!

Tovább a termékekhez

Értesülj elsőként a legjobb akciókról, újdonságokról és titkos kedvezményekről a Hommbútor remek közösségének megbecsült tagjaként és rendelj Ausztriából csupán néhány kattintással!

Csatlakozom!

Neked ajánlott termékeink

Már nem is emlékszünk, gyerekkorunkban mit terveztünk, mik leszünk, ha majd nagyok leszünk...

Aztán 1998 nyár elején azt vettük észre, hogy bútorkereskedők lettünk. :) Sopron egyik legforgalmasabb útján (a Győri út 17-ben) egy épület homlokzatára új cégér simult: Európa Bútorház - ezek voltunk mi.

Fiatalon kezdtük - talán sokan csodálkoztak is vakmerőségünkön -, de mi elszántak voltunk. Bíztunk abban, hogy ízlésünk és - az anno 80 m2-es - bútorboltunk kínálata tetszik majd a soproniaknak, és a környékbelieknek.

23 év elteltével, édesapánk tiszteletére ma már Varkoly Fiai Kft. néven működik a családi vállalkozás, és 80 m2-ről 3.000 m2-re növeltük áruházunk alapterületét.

A bútorok és a FA, mint alapanyag szeretetét édesapánknak köszönhetjük. A bútorok neki sokkal-sokkal többet jelentettek, mint csak a munkát. Hobbit, kihívást, az alkotás szeretetét és vágyát. Ezt a hozzáállást egészen kiskorunktól kezdve láttuk, éreztük, tapasztaltuk, és a mai napig éljük mi magunk is.

Családi vállalkozás révén reméljük, hogy ez a hagyomány folytatódik, igyekszünk, hogy gyermekeinknek mi is továbbadjuk ezt a szenvedélyt.

A világ változásával, a piac alakulásával bútoraink már nem csak Sopronban érhetőek el. Webshopunkban az ország bármely pontjáról böngészheted kínálatunkat. Munkatársaink szívesen segítenek neked telefonon, e-mailben, vagy akár videóhívással, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéletes bútort.

Varkoly Zoltán és Varkoly Dénes 
TÁMOGASD A KISVÁLLALKOZÁSOKAT, VEGYÉL TE IS HAZAIT!

A járvány következtében rengeteg hazai kisvállalkozás nehéz helyzetbe került. Hosszú évek kemény munkája és álmai foszlottak szét egyik pillanatról a másikra. Nekünk is nehéz, és költségcsökkentő döntéseket kellett meghoznunk. Töretlenül hisszük azonban, hogy összefogással és kemény munkával, valamint kollégáink segítségével leküzdjük ezt a nehéz helyzetet.

Támogasd te is tudatos vásárlóként a magyar gyártókat, vásárolj magyar termékeket, ezzel jelentős mértékben hozzájárulsz a magyar gazdaság fellendüléséhez. Tartsuk fenn együtt a már meglévőket, és teremtsünk újabb magyar munkahelyeket.

Bútoráruházunk, és gyártó üzemünk magyarország legnagyobb hazai családi vállalkozása ezen a területen.

23 év elteltével 80 m2-ről 3.000 m2-re növeltük bemutatótermünk méretét, és kárpitos gyártó üzemünkben is számos hazai családnak biztosítunk megélhetést. Jelenleg is a fejlődésen dolgozunk a kereskedelemben, és a gyártásban is.  Áruházunkban ezért számos hazai gyártó, kiemelkedően jó minőségű termékét tekintheted és vásárolhatod meg.

A világ változásával, a piac alakulásával bútoraink már nem csak Sopronban érhetőek el. Webshopunkban az ország bármely pontjáról böngészheted kínálatunkat. Munkatársaink szívesen segítenek neked telefonon, e-mailben, vagy akár videóhívással, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéletes bútort. BIZTONSÁGOSAN, OTTHONRÓL VÁSÁROLNÁL? NÉZZ KÖRÜL HONLAPUNKON ÉS VÁLASSZ!

Kérhetsz segítséget

  • honlapunkon
  • üzenj Messengeren vagy Instagramon
  • hívj minket telefonon,
  • írj e-mailt.

Vásárolj otthonról

  • fizikai érintkezés nélkül,
  • biztonságosan,
  • kényelmesen,
  • rugalmasan,
  • készletről.

Kíváncsi vagy egy termékre? Megnéznéd hogyan lehet ággyá alakítani, kinyitni? Esetleg szeretnéd megnézni a szövetválasztékot? Keress minket, és egy videóbeszélgetésben minden kérdésedre választ kapsz!

Kollégáinkkal nyitvatartási időben telefonon, email-ben, Messengeren veheted fel a kapcsolatot.

Elérhetőségeink:  

honlap: https://www.hommbutor.hu/
telefon: +3699506040
e-mail: segitunk@hommbutor.hu
cím: 9400 Sopron, Győri út 17.
nyitvatartás: hétfő-szombat: 9:00-19:00