Rólunk

Már nem is emlékszünk gyerekkorunkban mit terveztünk, mik leszünk, ha majd nagyok leszünk...  1998 nyár elején azt vettük észre, hogy bútorkereskedők lettünk. Sopron egyik legforgalmasabb útján egy épület homlokzatán új cégér simult... Az Európa Bútorház…ezek voltunk mi. Fiatalon kezdtük, talán sokan csodálkoztak is vakmerőségünkön, de mi elszántak voltunk. Bíztunk abban, hogy ízlésünk és - anno 80 nm2-es - bútorboltunk kínálata tetszik majd a soproniaknak, a környékbelieknek és az ország bármely pontján élőknek.

 

23 év elteltével édesapánk tiszteletére ma már Varkoly Fiai Kft. néven működik a családi vállalkozás és 80 m2-ből 3000 m2-es bemutatótermünk lett.

A bútorok és a fa, mint alapanyag szeretetét édesapánknak köszönhetjük. A bútorok neki sem csak a munkát jelentették, annál sokkal többet. Hobbi, kihívás, az alkotás szeretete és vágya. Egészen kiskorunktól kezdve láttuk, éreztük, tapasztaltuk és  a mai napig hisszük.

Családi vállalkozás révén reméljük, hogy ez a hagyomány folytatódik és gyermekeinknek mi is továbbadjuk ezt a szenvedélyt.

 

A piac alakulásával bútoraink már nem csak Sopronban érhetőek el. Webshopunkban az ország bármely pontjáról megtekintheti kínálatunkat és kollégáink készséggel állnak minden érdeklődő és vásárló rendelkezésére. Telefonon, e-mailben, és akár videóhívással is segítünk, hogy biztos lehessen a tökéletes bútor kiválasztásában.

Elérhetőségeink:  

        

A Homm Bútor csapata