Házhozszállítás az ország egész területén!

Rólunk

Már nem is emlékszünk, gyerekkorunkban mit terveztünk, mik leszünk, ha majd nagyok leszünk...

Aztán 1998 nyár elején azt vettük észre, hogy bútorkereskedők lettünk. :) Sopron egyik legforgalmasabb útján (a Győri út 17-ben) egy épület homlokzatára új cégér simult: Európa Bútorház - ezek voltunk mi.

Fiatalon kezdtük - talán sokan csodálkoztak is vakmerőségünkön -, de mi elszántak voltunk. Bíztunk abban, hogy ízlésünk és - az anno 80 m2-es - bútorboltunk kínálata tetszik majd a soproniaknak, és a környékbelieknek.

23 év elteltével, édesapánk tiszteletére ma már Varkoly Fiai Kft. néven működik a családi vállalkozás, és 80 m2-ről 3.000 m2-re növeltük áruházunk alapterületét.

A bútorok és a FA, mint alapanyag szeretetét édesapánknak köszönhetjük. A bútorok neki sokkal-sokkal többet jelentettek, mint csak a munkát. Hobbit, kihívást, az alkotás szeretetét és vágyát. Ezt a hozzáállást egészen kiskorunktól kezdve láttuk, éreztük, tapasztaltuk, és a mai napig éljük mi magunk is.

Családi vállalkozás révén reméljük, hogy ez a hagyomány folytatódik, igyekszünk, hogy gyermekeinknek mi is továbbadjuk ezt a szenvedélyt.

A világ változásával, a piac alakulásával bútoraink már nem csak Sopronban érhetőek el. Webshopunkban az ország bármely pontjáról böngészheted kínálatunkat. Munkatársaink szívesen segítenek neked telefonon, e-mailben, vagy akár videóhívással, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéletes bútort.

Varkoly Zoltán és Varkoly Dénes 


#hommcsapat

Varkoly Dénes, Varkoly Zita, Varkoly Zoltán

Niki - otthonszakértő

Moncsi - otthonszakértő

Krisztián - otthonszakértő

Dóri - webshop kapcsolattartó

Klaudia - irodai ügyintéző

Ildi - irodai ügyintéző

Józsi - szerelés/szállítás

Szabolcs - szerelés/szállítás

 


TÁMOGASD A KISVÁLLALKOZÁSOKAT, VEGYÉL TE IS HAZAIT!

A járvány következtében rengeteg hazai kisvállalkozás nehéz helyzetbe került. Hosszú évek kemény munkája és álmai foszlottak szét egyik pillanatról a másikra. Nekünk is nehéz, és költségcsökkentő döntéseket kellett meghoznunk. Töretlenül hisszük azonban, hogy összefogással és kemény munkával, valamint kollégáink segítségével leküzdjük ezt a nehéz helyzetet.

Támogasd te is tudatos vásárlóként a magyar gyártókat, vásárolj magyar termékeket, ezzel jelentős mértékben hozzájárulsz a magyar gazdaság fellendüléséhez. Tartsuk fenn együtt a már meglévőket, és teremtsünk újabb magyar munkahelyeket.

Bútoráruházunk, és gyártó üzemünk magyarország legnagyobb hazai családi vállalkozása ezen a területen.

23 év elteltével 80 m2-ről 3.000 m2-re növeltük bemutatótermünk méretét, és kárpitos gyártó üzemünkben is számos hazai családnak biztosítunk megélhetést. Jelenleg is a fejlődésen dolgozunk a kereskedelemben, és a gyártásban is.  Áruházunkban ezért számos hazai gyártó, kiemelkedően jó minőségű termékét tekintheted és vásárolhatod meg.

A világ változásával, a piac alakulásával bútoraink már nem csak Sopronban érhetőek el. Webshopunkban az ország bármely pontjáról böngészheted kínálatunkat. Munkatársaink szívesen segítenek neked telefonon, e-mailben, vagy akár videóhívással, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéletes bútort. BIZTONSÁGOSAN, OTTHONRÓL VÁSÁROLNÁL? NÉZZ KÖRÜL HONLAPUNKON ÉS VÁLASSZ!

Kérhetsz segítséget

  • honlapunkon
  • üzenj Messengeren vagy Instagramon
  • hívj minket telefonon,
  • írj e-mailt.

Vásárolj otthonról

  • fizikai érintkezés nélkül,
  • biztonságosan,
  • kényelmesen,
  • rugalmasan,
  • készletről.

Kíváncsi vagy egy termékre? Megnéznéd hogyan lehet ággyá alakítani, kinyitni? Esetleg szeretnéd megnézni a szövetválasztékot? Keress minket, és egy videóbeszélgetésben minden kérdésedre választ kapsz!

Kollégáinkkal nyitvatartási időben telefonon, email-ben, Messengeren veheted fel a kapcsolatot.

Elérhetőségeink:  

honlap: https://www.hommbutor.hu/
telefon: +3699506040
e-mail: segitunk@hommbutor.hu
cím: 9400 Sopron, Győri út 17.
nyitvatartás: hétfő-péntek: 9:00-19:00; szombat: 9:00-17:00