Házhozszállítás az ország egész területén!
Hommblog

Kata egy napja a Homm Bútornál

Kata
2023.06.27 10:08
Kata egy napja a Homm Bútornál

Sokat gondolkoztam azon, hogy hol kezdjem ezt a blog bejegyzést, azért, hogy átadjam Nektek azt az élményt amit szereztem a Homm bútornál, de elkezdem az elején....Szia, Kata vagyok a Homm új Marketingese. Kicsit különlegesebb az én munkám az „átlag marketingesnél”, ugyanis külsősként szálltam be a Homm csapatába. 

Zoli és Dénes, a tulajdonosok megkértek, hogy menjek be Sopronba az áruházba, hogy kicsit jobban megismerjem a termékeket és a kollégákat. Budapestről meg is érkeztem reggel 9 körül, majd Zoli bemutatott Krisztiánnak (Otthon-Szakértő) és megkérte, hogy kicsit tanítson-okítson a termékekről. Na hát ez a kicsi okítás, körbevezetés egészen pontosan 8 órán keresztül tartott. Őszintén, én úgy gondoltam, hogy körbevezet Krisztián, bemutatja jobban a céget, a bútorcsaládokat, majd Zolival és Dénessel dolgozhatunk a stratégián, de ehelyett kaptam egy fantasztikus szakmai napot!
Szóval, én, mint egy 26 éves nő mit tudtam eddig a bútorokról...Van ülőgarnitúra ilyen-olyan alakú, meg asztalok, meg székek meg fotelek és ami tetszik-tetszik ami meg nem, az nem. 

A körbevezetés közben Krisztián megkérdezte tőlem, hogy tetszik-e az adott ülőgarnitúra. Hát mondom nem rossz, de nem az én stílusom. Majd megkérdezte, hogy más színnel tetszene? Azt feleltem, hogy igen, meg más típusú szövettel, mert ez eléggé nagyis.... ???? A beszélgetés után beleültetett és megkérdezte, hogy kényelmesnek tartom-e. Válaszoltam, hogy igen, nagyon (nem, nem azért mondtam, hogy nagyon kényelmes mert szégyelltem magam amiért le-nagyiztam a kanapét, hanem mert tényleg brutál kényelmes volt.) 

Miután nehezen felálltam a kanapéról Krisztián megkérdezte, hogy ha más színű és anyagú lenne a kanapé megvásárolnám-e. 

Gondolkodás nélkül rávágtam, hogy ha bézs színű lenne és ilyen anyagú (ekkor rámutattam egy másik ülőgarnitúrára) akkor igen, boldogan.

Krisztián elmosolyodva mondta: „látod Kata, mi ezért vagyunk mások és kiemelkedőek, mert meg tudjuk csinálni, olyanra, amilyenre te szeretnéd. Ha bézs színűt szeretnél akkor arra és ha préselt szövettel szeretnéd, annak sincs semmi akadálya. 

Egy példa, hogy mennyi színből és szövet variációból lehet választani:

Na itt már értettem, hogy Zoli és Dénes miért ragaszkodott ahhoz, hogy mélyebben megismerjem a bútorokat..:)

De ha ez nem lenne elég, Krisztián elmagyarázta, hogy egy L-alakú garnitúránál én dönthetem el, hogy melyik irányba álljon, szeretnék-e bele vendégágyat és ágyneműtartót.... 

Szóval, összességében, amit ki szeretnék hozni ebből az az, hogy én sose gondoltam volna, hogy megtervezhetek/átalakíthatok egy bútort a saját ízlésem szerint. Ja és ugyanez a helyzet az étkezőszékeknél, a foteleknél, stb..

Úgyhogy mostantól felejtsd el azt, hogy specifikusan írod be a Google-be, hogy: jobb L-alakú kék színű szövet kanapé.

 Mostantól csak gyere el a Homm bútor áruházába, vagy vedd fel a kapcsolatot a csapattal online és tervezzétek meg az álom bútorodat.

Hidd el, nem fogsz csalódni