Házhozszállítás az ország egész területén!

Gardróbok

A lakberendezés alapvető elemei a gardróbszekrények, melyek a hatékony tárolás lehetőségeit nyújtják otthonodban. Praktikusságuknak és különböző méretüknek köszönhetően hatalmas mennyiségű holmit, mint például akasztós ruhákat, nadrágokat, pólókat, pulóvereket vagy éppen téli ruházatot is elrejthetsz bennük. Emellett hasznos lehet táskák, bőröndök, régebbi dolgok tárolására, így otthonod könnyedén rendezetté és harmonikussá válhat. 

A gardróbszekrény minden otthon alapvető eleme

A gardróbszekrények nemcsak remek rendszerezők és tárolók, hanem minden otthon alapvető elemeként szolgálnak. Jó tulajdonságuk, hogy masszív, de mégis esztétikus megjelenésük mellett a funkcionalitásuk is segítségedre lehet a rendezettség megteremtésében.

A gardróbszekrények elsődleges funkciója, hogy hatékony tárolási megoldásokat kínálnak különféle méretben, kivitelben, színben és stílusban. A különböző rekeszekkel, polcokkal, fiókokkal és akasztókkal a gardróbszekrények saját pakolási területeket biztosítanak a ruhák, cipők és kiegészítők számára. Ezzel pedig egyaránt elősegítik a rendetlenségtől mentes lakókörnyezetet és a harmonikusság megteremtését.

Érdemes előre kitalálnod, hogy hol szeretnéd elhelyezni a bútort. A nappaliba, az előszobába vagy éppen a hálószobába?

Emellett az is kérdés lehet, hogy milyen típusú szekrény lenne ideális otthonodba. Tolóajtós és nyílóajtós kiviteleink között biztosan megtalálod az egyedi ízlésvilágodnak megfelelőt. A több, mint 100 darabos bútorkínálatunkban pedig elérhetőek tükörajtós vagy nyíló-tolóajtós kombinált verziók. Ráadásul ha minden részletre gondosan odafigyelsz, akkor a lakásod vagy házad helyiségeinek enteriőrjébe tökéletesen illeszkedhet az általad kiszemelt darab.

Anyagválasztás

A gardróbszekrények vásárlásakor lényeges szempont az anyag, és az erre jellemző tulajdonságok, nálunk többnyire kétféle típusból (tömörfa és laminált bútorlap) választhatsz. Ez szintén része a megalapozott vásárlási döntéseknek, érdemes tehát előre átgondolnod, hogy milyen típusú anyagot keresel.

Mit kell tudnod a tömörfa gardróbszekrényekről? Ezek a robosztusabb megjelenést adó, de mégis kellemes kinézetű bútorok időtlen eleganciát sugároznak, tartósságot és természetes esztétikát kínálnak a használójának. A tömörfa organikusságával közelebb érezheted magad a természethez, ráadásul különleges hangulatot teremthetnek az otthonodban.

Az MDF (laminált bútorlap) anyagú szekrények a tömörfához viszonyítva általában költséghatékonyabb megoldást jelentenek. Ez általában sima felületű, és gyakran laminált a nagyobb fokú tartósság érdekében. Az MDF tulajdonképpen egy közepes sűrűségű farostlemez, ami különféle vastagságban és tömörségben érhető el a piacon, egy olcsóbb, de mégis dekoratív alternatívája a tömörfa bútoroknak.

Válogass kedvedre a HOMM Bútor kínálatából, ahol csak és kizárólag minőségi anyagból készült megoldásokat kínálunk számodra.