Termékajánló
Fizetési megoldás

#vegyelhazait

A koronavírus-járvány szinte egy pillanat alatt felforgatta az egész világot. Az üzletek egymás után zárnak be, emberek veszítik el a munkájukat, családtagjaink, barátaink, és szomszédaink kerülnek nagyon nehéz helyzetbe. Eljött az idő, hogy emberségből vizsgázzunk!

Számos kitűnő kezdeményezést hallottunk az elmúlt napokban, sőt mi is részesei vagyunk ezeknek. Egy nagyon nemes ügy mellé állunk, arra buzdítunk mindenkit, hogy hazai termékek, márkák mellett tegyék le a voksukat.

Hiszen most azzal segíthetünk a legtöbbet, ha vásárlásunk során előnyben részesítjük az itthon készült termékeket, legyen szó akár élelmiszerről, bútorról vagy gyakorlatilag bármiről.

 

TÁMOGASD A KISVÁLLALKOZÁSOKAT, VEGYÉL TE IS HAZAIT!

A járvány következtében rengeteg hazai kisvállalkozás nehéz helyzetbe került. Hosszú évek kemény munkája és álmai foszlottak szét egyik pillanatról a másikra. Nekünk is nehéz és költségcsökkentő döntéseket kellett meghoznunk. Hisszük, hogy összefogással és kemény munkával, kollégáink segítségével leküzdjük ezt a nehéz helyzetet.

 

Támogassátok tudatos vásárlóként a magyar gyártókat, vásároljatok magyar termékeket, ezzel jelentős mértékben hozzájárulva a magyar gazdaság fellendüléséhez. Tartsuk fent és teremtsünk újabb magyar munkahelyeket.

 

Bútorboltunk és gyártásunk családi vállalkozás. 21 év elteltével 80 nm2-ből 3200 nm2-es bemutatótermünk lett és jelenleg is a fejlődésen dolgozunk. Üzletünkben számos hazai gyártó, nagyon jó minőségű termékét tekinthetitek és vásárolhatjátok meg.

A piac alakulásával bútoraink már nem csak Sopronban érhetőek el. Webshopunkban az ország bármely pontjáról megtekintheted kínálatunkat és kollégáink készséggel állnak minden érdeklődő és vásárló rendelkezésére. Telefonon, e-mailben, és akár videóhívással is segítünk, hogy biztos lehess  a tökéletes bútor kiválasztásában.

 

Elérhetőségeink:  

  • honlap :         www.hommbutor.hu
  • telefon:           + 36 99 50 60 40
  • e-mail:             segitunk@hommbutor.hu
  • cím:                 Sopron, Győri út 17.
  • nyitvatartás:   hétfő - szombat: 10:00 - 19:00

Vigyázunk magunkra, vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra! 

#stayathomm

#stayathome

 A Homm bútor csapata

Webáruház készítés