#vegyelhazait

A koronavírus-járvány szinte egy pillanat alatt felforgatta az egész világot. Az üzletek egymás után zárnak be, emberek veszítik el a munkájukat, családtagjaink, barátaink, és szomszédaink kerülnek nagyon nehéz helyzetbe. Eljött az idő, hogy emberségből vizsgázzunk!

Számos kitűnő kezdeményezést hallottunk az elmúlt napokban, sőt mi is részesei vagyunk ezeknek. Egy nagyon nemes ügy mellé állunk, arra buzdítunk mindenkit, hogy hazai termékek, márkák mellett tegyék le a voksukat.

Hiszen most azzal segíthetünk a legtöbbet, ha vásárlásunk során előnyben részesítjük az itthon készült termékeket, legyen szó akár élelmiszerről, bútorról vagy gyakorlatilag bármiről.

 

TÁMOGASD A KISVÁLLALKOZÁSOKAT, VEGYÉL TE IS HAZAIT!

A járvány következtében rengeteg hazai kisvállalkozás nehéz helyzetbe került. Hosszú évek kemény munkája és álmai foszlottak szét egyik pillanatról a másikra. Nekünk is nehéz és költségcsökkentő döntéseket kellett meghoznunk. Hisszük, hogy összefogással és kemény munkával, kollégáink segítségével leküzdjük ezt a nehéz helyzetet.

 

Támogassátok tudatos vásárlóként a magyar gyártókat, vásároljatok magyar termékeket, ezzel jelentős mértékben hozzájárulva a magyar gazdaság fellendüléséhez. Tartsuk fent és teremtsünk újabb magyar munkahelyeket.

 

Bútorboltunk és gyártásunk magyarország legnagyobb hazai családi vállalkozása ezen a területen.

23 év elteltével 80 m2-ből 3200 m2-es bemutatótermünk lett és kárpitos gyártó üzemünkben is számos hazai családnak biztosítunk megélhetést. Jelenleg is a fejlődésen dolgozunk a kereskedelemben és a gyártásban is.  Üzletünkben számos hazai gyártó, nagyon jó minőségű termékét tekinthetitek és vásárolhatjátok meg.

 

A piac alakulásával bútoraink már nem csak Sopronban érhetőek el. Webshopunkban az ország bármely pontjáról megtekintheted kínálatunkat és kollégáink készséggel állnak minden érdeklődő és vásárló rendelkezésére. Telefonon, e-mailben, és akár videóhívással is segítünk, hogy biztos lehess  a tökéletes bútor kiválasztásában.

 

Elérhetőségeink:  

  • honlap :         www.hommbutor.hu
  • telefon:           + 36 99 50 60 40
  • e-mail:             segitunk@hommbutor.hu
  • cím:                 Sopron, Győri út 17.
  • nyitvatartás:   hétfő - szombat: 9:00 - 19:00

Vigyázunk magunkra, vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra! 

#stayathomm

#stayathome

 A Homm bútor csapata