Szűrés
Ár (Ft)
1 000 Ft - 2 828 400 Ft

U-alakú ülőgarnitúrák

Egy kényelmes, szép ülőgarnitúra a nappali középpontja, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyet választ az ember. Ha nagy a családod, vagy sok barátot hívsz vendégségbe, válassz U alakú ülőgarnitúráink közül, meglátod, mindenki kényelmes helyet talál magának. ...

U alakú ülőgarnitúráinkat is széles kárpitválasztékkal rendelheted, legyen az szövet, bőr, vagy a legújabb, csupáncsak tiszta víz használatával is kitisztítható anyag.

Webáruházunk választékából az U alakú ülőgarnitúrákat elemenként vagy szettben is kérheted, így könnyen kiválaszthatod a számodra legoptimálisabb helykihasználású variációt.

U alakú sarok ülőgarnitúráink, u alakú ágyazható ülőgarnitúráink, vagy u alakú, bőr bevonatú ülőgarnitúráink termékcsaládonként eltérő elemválasztékkal, és méretekkel rendelkeznek, így könnyen kiválaszthatod a legoptimálisabb méretű és összeállítású U alakú ülőbútort otthonodba. Egyes U alakú ágyazható ülőgarnitúra szetteknél tároló, relax funkció, illetve vendégágy is kérhető.

Termékenként eltérő számú, méretű és formájú fejtámlát rendelhetsz, illetve vannak olyan darabok is, melyeknek már a részét képzik ezek a funkciók - mint pl. a racsnis, billenős szerkezetű fejtámla.

Legyen szó baráti vagy családi összejövetelről, ülőgarnitúráink magas komfortja biztosan kényelmes időtöltést biztosít a te otthonodban is.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


45termék112
45termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: U alakú ülőgarnitúra , u alakú ülőgarnitúra akció , u alakú ülőgarnitúra ágyazható , u alakú kanapé , u alakú sarok ülőgarnitúra akció , u alakú ágyazható ülőgarnitúra , u alakú ülőgarnitúra bőr , u alakú ülőgarnitúra bútor , u alakú ülőgarnitúra hitelre , u alakú sarok ülőgarnitúra , u alakú szövet ülőgarnitúra
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.