Ingyen házig szállítás 199.000 Ft felett!
Szűrés
Kategóriák
Ár (Ft)
1 000 Ft - 1 459 510 Ft

Relax kanapék és ülőgarnitúrák

Egy kényelmes kanapé, vagy ülőgarnitúra is lehet még kényelmesebb, ha relax funkcióval ellátva kéred. A relax funkció azt jelenti, hogy felemelhető a lábtartó és/vagy hátradönthető az üléstámla. Ezt a mozgatást választhatod manuális, vagy motoros funkcióként is. Ha a motoros mozgatást kéred, a kezelőgombokat a karfába építve találod, ezért relax funkciót csak karfával ellátott kanapékhoz kérhetsz.

Ha az egyszerűbb formavilágot keresed, válaszd pihenőfoteljeinket, melyekben nincs mozgatási lehetőség, de kialakításuk már eleve garantálja a teljes ellazulást. ...

Mindegy, hogy egy fárasztó nap után lazítanál, vagy filmnézéshez keresel szuperkényelmes ülőbútort, relax funkciójút találsz L-alakú, U-alakú, és 3-2-1 es kivitelű bútoraink között is.

Relaxbútorainkat is széles kárpitválasztékkal rendelheted, legyen az szövet, bőr, vagy a legújabb, csupáncsak tiszta víz használatával is kitisztítható anyag, mindegy, hogy relax bőr ülőgarnitúra, vagy relax sarok ülőgarnitúra.

Méreteiket tekintve termékenként eltérő elemválasztékkal rendelkeznek, így a hely szempontjából a legopcionálisabbat is választhatják.

Egyes garnitúrákba (L-alakú, illetve U-alakú modelleknél) tároló, illetve vendégágy funkció is kérhető.

Termékenként eltérő számú, méretű és formájú fejtámlát rendelhetsz, illetve vannak olyan darabok is, melyeknek már a részét képezik ezek a funkciók - mint pl. a racsnis, billenős szerkezetű fejtámla.

Legyen szó baráti vagy családi összejövetelről, ülőgarnitúráink magas komfortja biztosan kényelmes időtöltést biztosít a te otthonodban is.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


54termék112
54termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: Relax ülőgarnitúrák , relax kanapéágy , relax bőr ülőgarnitúra , bőr relax kanapé , relax ülőgarnitúrák , relax sarok ülőgarnitúra , bőr relax sarok kanapé , relax ülőgarnitúra , relax sarokkanapé , relax sarokülő .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.