Ingyen házig szállítás 199.000 Ft felett!
Szűrés
Ár (Ft)
1 000 Ft - 643 490 Ft

Megasofák

Az óriás kanapékat nevezhetnénk akár „megaszófának” is, hisz méreteikkel kitűnnek társaik közül. A megakanapénak is nevezett kanapék fekvő és ülőfelülete is eltér a hagyományostól, a klasszikus két- vagy háromüléses kanapétól eltérően ugyanis több főnek is kényelmes ülő- vagy fekvőhelyéül szolgálnak. ...

Méreteikből adódóan termékenként eltérően speciális fekvőfunkció nélkül is használhatóak vendégágyként. Népszerűek családok és azok körében, akik egy kicsit másfajta dizájnt vagy kényelmet keresnek.

Számos kivitel és stílusirányzat közül választhatsz. Kárpitválasztékunk széles: kérhetsz szövetet, bőrt, vagy a legújabb, csupáncsak tiszta víz használatával is kitisztítható anyagot.

A megaszófákat ajánljuk mindazoknak, akik lazítani, pihenni szeretnének. Megfelelő derék alátámasztással az idősebb korosztály, vagy a derékproblémákkal küzdők is kényelmesen tudják használni.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


6termék16

HANNA 5 személyes kanapé 310x137 cm

Jótállási idő:
3 év garancia
584 540 Ft
6termék16

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: megaszófa , megakanapé , óriás kanapé , extra nagy ülőgarnitúra , extranagy kanapé .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.