Szűrés
Kategóriák
Ár (Ft)
1 000 Ft - 414 990 Ft

Fotelek (fix és relax)

Szeretnél egy kényelmes helyet, ami csak a TE kikapcsolódásodat szolgálja? Ahová visszavonulhatsz olvasni, kötögetni, TV-t nézni, vagy egyszerűen pihenni? Esetleg fotelágyat keresel gyermeked szobájába? Gyere, nézz körül fotel, relaxfotel ajánlataink között! ...

Akár fotel , fotelágy , relax fotel , tv fotel , hintafotelek , kagylófotel , fekvőfotel , pihenőfotel, nálunk megtalálod amit keresel.

Termékeink nagy részét széles kárpitválasztékkal rendelheted, legyen az szövet, bőr, vagy a legújabb vízzel tisztítható anyag.

Egyes termékeinknél választható a láb formája, illetve a pác színe is.

A klasszikus és a modern formák kedvelőinek is tudunk bútort ajánlani, egyes foteleknél pedig kérhető motoros vagy manuális relax funkció is.

Foteljeink modellenként különböző méretekkel rendelkeznek, így biztosan megtalálod azt a darabot, ami a legoptimálisabban fér el az otthonodban.

Fotelágyaink közül több modell tárolóval is rendelkezik.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


89termék112

SNAKE RELAX FORGÓFOTEL

242 870 Ft
89termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: fotel , fotelek , fotelágy , relax fotel , tv fotel , hintafotelek , kagylófotel , fekvőfotel , pihenőfotel , forgó fotel .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.