Ingyen házig szállítás 199.000 Ft felett!
Szűrés
Kategóriák
Ár (Ft)
1 000 Ft - 720 480 Ft

Fotelek (fix és relax)

Szeretnél egy kényelmes helyet, ami csak a TE kikapcsolódásodat szolgálja? Ahová visszavonulhatsz olvasni, kötögetni, TV-t nézni, vagy egyszerűen pihenni? Esetleg fotelágyat keresel gyermeked szobájába? Gyere, nézz körül fotel, relaxfotel ajánlataink között! ...

Akár fotel , fotelágy , relax fotel , tv fotel , hintafotelek , kagylófotel , fekvőfotel , pihenőfotel, nálunk megtalálod amit keresel.

Termékeink nagy részét széles kárpitválasztékkal rendelheted, legyen az szövet, bőr, vagy a legújabb vízzel tisztítható anyag.

Egyes termékeinknél választható a láb formája, illetve a pác színe is.

A klasszikus és a modern formák kedvelőinek is tudunk bútort ajánlani, egyes foteleknél pedig kérhető motoros vagy manuális relax funkció is.

Foteljeink modellenként különböző méretekkel rendelkeznek, így biztosan megtalálod azt a darabot, ami a legoptimálisabban fér el az otthonodban.

Fotelágyaink közül több modell tárolóval is rendelkezik.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


87termék112

SEMMERING fix fotel

Jótállási idő:
2 év garancia
187 990 Ft

New Orleans fix fotel

Jótállási idő:
2 év garancia
139 290 Ft

SNAKE RELAX FORGÓFOTEL

Jótállási idő:
2 év garancia
261 570 Ft
87termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: fotel , fotelek , fotelágy , relax fotel , tv fotel , hintafotelek , kagylófotel , fekvőfotel , pihenőfotel , forgó fotel .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.