Szűrés
Ár (Ft)
1 000 Ft - 2 828 400 Ft

Bőr ülőgarnitúrák

Kedveled a valódi bőr tapintását, illatát, textúját - a luxus érzését, amit sugall? Áruházunk széles ülőbútor választékkal igyekszik segíteni, hogy megtalálhasd a számodra tökéletes összeállítást. ...

Legyen az U alakú bőr kanapé design bőr kanapé, bőrgarnitúrák , bőr kanapé fotellel, bőr kanapé kihúzható, L alakú bőr kanapé, modern bőr kanapé, bőr relax kanapé, bőr sarok kanapé, bőr ülőgarnitúra, fotel vagy sarokkanapé, segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Valódi bőrrel bevont termékeinkhez vásárolhatsz ápoló szettet is, mellyel még jobban megnövelheted a kárpit élettartamát és fenntarthatod szépségét, hiszen a valódi bőrnek szüksége van az ápolásra.

Bútoraink termékenként eltérő elemválasztékkal rendelkeznek, jobbos, illetve balos kivitelben is kérheted őket, sőt egyes garnitúrákba tároló, illetve vendégágy funkciót is rendelhetsz, így csak egy lépésre vagy álmaid ülőgarnitúrájától.

Termékenként eltérő számú, méretű és formájú fejtámlát rendelhetsz, illetve vannak olyan darabok is, melyeknek már a részét képzik ezek a funkciók - mint pl. a racsnis, billenős szerkezetű fejtámla.

Legyen szó baráti vagy családi összejövetelről, ülőgarnitúráink magas komfortja biztosan kényelmes időtöltést biztosít a te otthonodban is.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


37termék112

DONOVAN 3-2-1 bőr ülőgarnitúra

839 115 Ft

SANTA MARIA nagy méretű (401x242/199 cm) U alakú bőr ülőgarnitúra

Jótállási idő:
3 év garancia
1 459 510 Ft

SANTA MARIA nagy méretű (401x242/199 cm) U alakú bőr ülőgarnitúra

Jótállási idő:
3 év garancia
1 459 510 Ft
37termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: bőr ülőgarnitúra , u alakú bőr kanapé , akciós bőr kanapé , design bőr kanapé , bőrgarnitúrák , bőr kanapé fotellel , bőr kanapé kihúzható , l alakú bőr kanapé , modern bőr kanapé , bőr relax kanapé , bőr sarok kanapé , bőr ülőgarnitúra .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.