3-2-1 ülőgarnitúrák

A 3+2+1 ülőgarnitúra - azaz egy fotel, egy kétszemélyes és egy háromszemélyes kanapé - hagyományosnak mondható összeállítás, nagyon sok otthon meghatározó eleme. Webáruházunk választékából a 3 2 1 ülőgarnitúrákat elemenként vagy szettben is kérheted, így könnyen kiválaszthatod a számodra legoptimálisabb helykihasználású variációt. ...

Ha a klasszikus formák kedvelője vagy, opcionálisan kérhetsz fa berakást, illetve - bizonyos termékeknél - kiválaszthatod a láb pácszínét is.

3-2-1 ülőgarnitúráinkat is széles kárpitválasztékkal rendelheted, legyen az szövet, bőr, vagy a legújabb, csupáncsak tiszta víz használatával is kitisztítható anyag. Egyes 3 2 1 es ágyazható ülőgarnitúra szetteknél (és különálló elemeiknél) tároló, relax funkció, illetve vendégágy, komfortágy, sarokágy, foteleknél pedig egy mozdulattal nyitható lábtartó is kérhető.

Termékenként eltérő számú, méretű és formájú fejtámlát rendelhetsz, illetve vannak olyan darabok is, melyeknek már a részét képzik ezek a funkciók - mint pl. a racsnis, billenős szerkezetű fejtámla.

Legyen szó baráti vagy családi összejövetelről, ülőgarnitúráink magas komfortja biztosan kényelmes időtöltést biztosít a te otthonodban is.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: 3 2 1 ülőgarnitúra , 3 2 1 ülőgarnitúra modern , 3-2-1 ülőgarnitúra akció , 3+2+1 ülőgarnitúra , 3 2 1 es ágyazható ülőgarnitúra , ágyazható 3+2+1 , 3-2-1 ülőgarnitúra , ülőgarnitúrák 3-2-1 , 3-2-1 kanapé , nappali ülőgarnitúra 3+2+1 .