Házhozszállítás az ország egész területén!

Tükrök

26termék 120

UTAH tükör

55 990 Ft
15
RAKTÁRON

UTAH tükör

41 990 Ft 
35 692 Ft
26termék 120

A tükrök nem csak funkcionális szerepet töltenek be otthonodban, hanem dekoratív elemként is szolgálhatnak, hogy hívogatóbbá tegyék a lakóteret. Érdemes figyelembe venni pár szempontot, mint például az elhelyezését és a formáját, mielőtt vásárlásra szánnád magad.

Így teheted még hangulatosabbá az otthonodat tükrök segítségével

A tükrök elhelyezése és kiválasztása nagyban befolyásolhatja a tér hangulatát és megjelenését. A megfelelő tükör vásárlásakor vedd figyelembe annak a falnak vagy helyiségnek a méretét, ahová kerül. Egy nagy tükör nagyobb tér illúzióját teremti meg egy kis helyiségben. Másfelől, egy kis tükör egy nagyobb szobában a meghittség és az otthonosság érzetét keltheti.

A tükör formája is döntő szerepet játszik a szoba stílusának meghatározásában. A négyzet vagy téglalap alakú tükör klasszikus, és szinte bármilyen dekorációs stílushoz illeszkedik. Ha szelídebb, nyugodtabb hangulatot szeretnél kölcsönözni a szobának, a kerek vagy ovális tükör kiváló választásnak bizonyul.

Egy jól megválasztott keret karaktert kölcsönözhet a dekorációnak. Egy fakeret például rusztikus, meleg hangulatot adhat a tükörnek, amely ideális a hangulatos légkör megteremtéséhez. Egy fémkeret modernebb, elegánsabb megjelenéssel szolgál, és remek kiegészítője lehet egy modern stílusú szobának.

A tükör elhelyezése egy másik fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni. Ha az ablakkal szemben helyezkedik el, hatékonyan visszatükrözi a természetes fényt, feldobja a szobát, ezáltal pedig az egész beltér szellősebbnek érződik. A visszavert fény a szoba általános hangulatát is fokozhatja, barátságosabbá és kényelmesebbé téve azt.

Közkedvelt tükörtípusok

Különböző típusú tükrök léteznek, és mindegyike eltérő elemekkel és más-más hangulattal gazdagíthatja a szobát:

Fali tükrök

Általában dekorációként és térnagyító hatásuk miatt használják. Különböző méretekben kaphatók, és a nappaliban, az előszobában vagy az étkezőben érdemes ezeket elhelyezni.

Öltözőtükrök

Jellemzően a fürdőszobákban vagy az öltözőasztalokon találhatók. Az öltözőtükrök elengedhetetlenek a sminkeléshez, borotválkozáshoz, fogmosáshoz vagy az öltözködéshez. Ezek sok esetben rendelkeznek megvilágítással, amely egyszerűbbé teheti a reggeli készülődést.

Teljes hosszúságú tükrök

A készülődéshez nélkülözhetetlen, teljes hosszúságú tükröket általában a hálószobákban, az előszobákban vagy az öltözőszobákban helyezik el. Ezek lehetővé teszik, hogy a teljes ruházatod lásd, így elengedhetetlen darabok mindazok számára, akik tetőtől talpig szeretnék ellenőrizni a megjelenésüket.

Dekoratív tükrök

Az otthonodban használt dekoratív tükrök praktikus célokat szolgálnak és személyiséget kölcsönözhetnek a helyiségnek. Többféle formában, méretben és kerettel kaphatók, így biztos te is hamar megtalálod a személyes ízlésednek és a dekorációs témádnak leginkább megfelelőt.

A tükrök használata az otthoni enteriőrben hatékony módja annak, hogy otthonosabb, stílusosabb és világosabb teret hozz létre. Akár praktikus célokra, akár dekoratív elemként használod őket, a tükrök jelentősen növelhetik otthonod kényelmét és esztétikáját.

A megfelelő tükör megtalálásához nézz szét a HOMM Bútor széles kínálatában, és válaszd ki a kedvenced.

Szűrés
Szélesség
 (cm)
40 cm - 142 cm
Magasság
 (cm)
60 cm - 145 cm
Mélység
 (cm)
2 cm - 16 cm
Ár
 (Ft)
16 700 Ft - 85 932 Ft