Szűrés
Kategóriák
Ár (Ft)
0 Ft - 901 990 Ft

Fa bútoraink

Egy fából készült bútornak mindig utánozhatatlan hangulata van. Tömörfa bútoraink között találsz modern, és klasszikus stílusú darabokat is, de mind gyönyörűek és időtállóak. Elemes előszoba, nappali és hálószoba bútorcsaládjaink, étkező szettjeink lehetővé teszik, hogy elegáns és klasszikus stílust vigyél otthonodba, vagy modern, szögletes formákkal rendezd be a helyiségeket - ahogy neked tetszik. ...

Fa nappalisoraink széles elemválasztéka lehetőséget ad arra, hogy stílusodnak, egyéniségednek, szükségleteidnek megfelelően válogasd össze a szoba berendezését.

Legyen szó ágyról, ruhásszekrényről, nappali sorról, tálaló vitrinekről, könyvespolcokról, tömörfa termékeinkkel időtálló, kiváló minőségű bútorokat vihetsz haza áruházunkból.

Fa bútoraink többsége tölgy és akácfából készül. Tervezd egyedire saját bútorodat, vagy alakítsd az új darabok színét a már meglévőekéhez a megfelelő pácszín kiválasztásával.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


74termék112
74termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: fa bútor , fabútor , tömörfa bútor , tölgy bútor , tömörfa ágykeret , tömörfa asztallap , tömörfa komód , tömörfa dohányzóasztal .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.