Termékajánló
Fizetési megoldás

Tájékoztató

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy üzletünkre a korábban megszokott nyitvatartás  (hétfő-szombat 10:00-19:00) érvényes. A kormányrendelet által megadott, korosztály szerinti idősávok nem terjednek ki üzletünkre, így teljes nyitvatartási időben - korosztálytól függetlenül - várjuk vásárlóinkat.

Üzletünkben a 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendelet értelmében KÖTELEZŐ a szájmaszk, ennek hiányában az arcot eltakaró eszköz viselete!

A Varkoly Fiai Kft-nek fontos a munkatársai és vásárlói egészsége, ezért a következő óvintézkedéseket tesszük, hogy lassítsuk a vírus terjedését:

 • a weboldalunkon a vásárlóink érdekében az előre utalást részesítjük előnyben
 • futáraink szájmaszkban és kesztyűben szállítják ki a terméket, valamint autónkat kézfertőtlenítővel szereltük fel
 • a termékeink csomagolásait kiszállítás előtt fertőtlenítjük

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy bizonyos termékek beszerzésében és szállításában a vírus miatt kialakult munkaidőt, forgalmi vagy egyéb korlátozásokat érintő változások miatt csúszások várhatóak. A webáruházunkban feltüntetett szállítási határidők a fenti okokra hivatkozva megváltozhatnak, azok tájékoztató jellegűek.
Az elkövetkezendő időszakban még nagyobb figyelmet fordítunk a vásárlóinkkal történő kommunikációra. Mindenképp felvesszük Önnel telefonon is a kapcsolatot.

 

Házhoz szállítás az ország egész területén

Áruházunkban és raktárunkban szigorúan betartjuk a higiéniai előírásokat a megrendelt és a készleten lévő termékekre is. Cégünknél biztonságos és folyamatos a rendelési és kiszállítási folyamat.
Nem szeretnél személyes kontaktust a futárral? Kérd, hogy az általad megjelölt helyre rakodják le a megrendelt és kifizetett bútort. Ebben az esetben csak a házig szállítás szolgáltatást tudjuk biztosítani.

Ha segítségre van szüksége a megvásárolt bútorok összeszerelésében és házba vagy lakásba történő szállításában, továbbra is igénybe veheti plusz szolgáltatásunkat.

A házig szállítási díj csak a címre történő kiszállítást foglalja magában. A házba, a lakásba illetve emeletre történő szállítás plusz díjat von maga után. Tekintse meg a díjakat, a visszaigazolásunkban megjelöljük a pontos összeget.

 

TÁMOGASD A KISVÁLLALKOZÁSOKAT, VEGYÉL TE IS HAZAIT!

A járvány következtében rengeteg hazai kisvállalkozás nehéz helyzetbe került. Hosszú évek kemény munkája és álmai foszlottak szét egyik pillanatról a másikra. Nekünk is nehéz és költségcsökkentő döntéseket kellett meghoznunk. Hisszük, hogy összefogással és kemény munkával, kollégáink segítségével leküzdjük ezt a nehéz helyzetet.

 

Támogassátok tudatos vásárlóként a magyar gyártókat, vásároljatok magyar termékeket, ezzel jelentős mértékben hozzájárulva a magyar gazdaság fellendüléséhez. Tartsuk fent és teremtsünk újabb magyar munkahelyeket.

 

Bútorboltunk és gyártásunk magyarország legnagyobb hazai családi vállalkozása ezen a területen.

23 év elteltével 80 m2-ből 3200 m2-es bemutatótermünk lett és kárpitos gyártó üzemünkben is számos hazai családnak biztosítunk megélhetést. Jelenleg is a fejlődésen dolgozunk a kereskedelemben és a gyártásban is.  Üzletünkben számos hazai gyártó, nagyon jó minőségű termékét tekinthetitek és vásárolhatjátok meg.

 

A piac alakulásával bútoraink már nem csak Sopronban érhetőek el. Webshopunkban az ország bármely pontjáról megtekintheted kínálatunkat és kollégáink készséggel állnak minden érdeklődő és vásárló rendelkezésére. Telefonon, e-mailben, és akár videóhívással is segítünk, hogy biztos lehess  a tökéletes bútor kiválasztásában.

 

Vigyázunk magunkra, vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

#stayathomm

 Köszönjük megértéseteket!

 

Biztonságosan, otthonról vásárolnál?  Nézz körül honlapunkon és válassz!

 Kérhetsz segítséget

 • honlapunkon
 • üzenj Messengeren vagy Instagramon
 • hívj minket telefonon
 • írj e-mailt

 

Vásárolj otthonról

 • fizikai érintkezés nélkül
 • biztonságosan
 • kényelmesen
 • rugalmasan
 • készletről

 

Kíváncsi vagy egy termékre? Megnéznéd hogyan lehet ággyá alakítani, kinyitni? Esetleg szeretnéd megnézni a szövetválasztékot?
Keress minket és egy videóbeszélgetésben minden kérdésedre választ kapsz!

Kollégáinkkal nyitvatartási időben telefonon, email-ben, Messengeren veheted fel a kapcsolatot.

 

Elérhetőségeink:  

 •  honlap :         www.hommbutor.hu
 • telefon:           + 36 99 50 60 40
 • e-mail:             segitunk@hommbutor.hu
 • cím:                 Sopron, Győri út 17.
 • nyitvatartás:   hétfő - szombat: 10:00 - 19:00
   

Vigyázunk magunkra, vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra! 

#stayathomm

#stayathome

 A Homm bútor csapata

Webáruház készítés