Házhozszállítás az ország egész területén!

Szőnyegek

36termék 2136
RAKTÁRON

SOFTA 800 szőnyeg

11 990 Ft
RAKTÁRON

HEAVEN 800 szőnyeg

59 990 Ft
RAKTÁRON

CANCUN 403 szőnyeg

26 990 Ft
RAKTÁRON

CANCUN 402 szőnyeg

26 990 Ft
36termék 2136

A szőnyeg fontos szerepet játszik otthonod kényelmének, melegségének és esztétikai értékének növelésében. Különböző fajtái léteznek, amelyek mindegyike meghatározott célt szolgál, és a helyiségeknek egyedi jelleget kölcsönöz. 

Ismerd meg a típusait, és találd meg azt, melyik illik leginkább az otthonodba.

A szőnyegek típusai

Mielőtt nekifognál a vásárlásnak, ismerkedj meg a különböző fajták legfőbb jellemzőivel.

Klasszikus szőnyegek

Ezek a lakberendezés sokoldalú elemeiként szolgálnak, számos formában és méretben kaphatók, és elsősorban a bútorok hangsúlyozását és rögzítését biztosítják. A hagyományos, bonyolultabb mintáktól az egyszerűbb motívumokkal rendelkező modern stílusokig szinte minden elképzelhető színben kaphatók. A dizájn és a méret sokféleségének köszönhetően bármilyen helyiségbe könnyedén illeszkednek, legyen az nappali, hálószoba vagy étkező.

Futószőnyegek

Ezek általában hosszúak és keskenyek, így ideális választások előszobákba vagy konyhákba. Melegséget és színt kölcsönöznek ezeknek a helyiségeknek, amely javítja a szoba hangulatát. Különösen hasznosak a hosszú és keskeny területeken, ahol a hagyományos fajta nem férne el.

Ajtószőnyegek

A ház bejáratánál elhelyezett lábtörlőket úgy tervezték, hogy tartósak legyenek. Cipőtörlésre szolgálnak a belső terek tisztán tartásához, a szennyeződések és a nedvesség felszívásához. Ezek rengeteg különböző anyagból készülhetnek, például gumiból vagy kókuszrostból, és gyakran a dekoráció első darabjaként szolgálnak, amellyel a vendégek találkoznak, így minden otthoni enteriőr meghatározó elemei.

Konyhai szőnyegek

Ezeknek kisebb a méretük, és kifejezetten a konyha területén tudod őket hasznosítani. Segítenek a konyhai padló tisztán és rendezetten tartásában. Emellett puha érzetet nyújtanak a láb alatt, így kényelmesebbé tehetik a főzés vagy a mosogatás közbeni állást. Gyakran dekoratív mintákkal vannak ellátva, színt és személyiséget kölcsönözve a konyhai térnek.

Fürdőszobai szőnyegek

Ezek úgy vannak kialakítva, hogy felszívják a vizet zuhanyzás vagy fürdés után. Általában csúszásmentes hátlappal rendelkeznek a biztonság érdekében, és sok fajtája mosógépben is mosható. Nem csak funkcionális a padló szárazon tartásában, hanem hozzájárul a fürdőszoba dekorációjához is.

Kültéri szőnyegek

Ezeket kifejezetten arra tervezték, hogy igazodni tudjanak a kültéri körülményekhez. Általában szintetikus anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a fakulásnak, a penésznek és az időjárás okozta kopásnak. Ideálisak teraszokra, verandákra és más kültéri területekre. Tartósságuk és az ellenállóképességük praktikus választássá teszi őket a kültéri dekorációhoz.

A HOMM Bútor oldalán megtalálhatod a számodra tökéletes, stílusos és jó minőségű beltéri vagy kültéri szőnyegeket.

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 990 Ft - 130 990 Ft