Házhozszállítás az ország egész területén!

Ágykanapék

69termék 120
69termék 120

Bútoraink minőségi tervezéssel készülnek el, így nemcsak esztétikusak, hanem tartósak is. Emellett többféle stílusból és színvilágból válogathathatod ki a számodra tetsző és az otthonodhoz illő darabokat. Akár a nappalid berendezéséhez keresel megoldást, akár a vendégszobádba szeretnéd megtalálni azokat a lehetőségeket, amelyekkel még jobban elnyerheted a vendégek bizalmát, most jó helyen vagy! Az ágykanapék több funkciójának köszönhetően nemcsak nappalra, de éjjelre is hasznos bútorra tehetsz szert!

Ágykanapék: a kényelmes sokoldalúság

Bizonyára te is belefutottál már abba a problémába, hogy a meglévő bútorok mellé már nem fér be egy ágy, pedig szükség lenne rá. Éppen ezért ezek a könnyedén alvóhellyé alakítható kanapék kétfunkciós lehetőséget kínálnak felhasználóbarát megoldásokkal. Számos ágykanapé ugyanis innovatív mechanizmusokkal lett felszerelve, amelyek megkönnyítik a zökkenőmentes kinyitást, ezzel biztosítva, hogy az átalakítási folyamat egyszerű legyen. 

Az ágykanapékhoz is kiváló minőségű anyagokat használunk, illetve a tartósságot szem előtt tartva masszív keretekkel és megerősített, nyitást segítő mechanikákkal készítjük ezeket. Több ágykanapén is megtalálható például a nyitást könnyítő vasalat, az állítható fejtámla, illetve az ágyneműtartó is.

Ennek megfelelően elsősorban a vendégszobákban, kisebb lakóterekben, nappalikban tesznek jó szolgálatot. Nemcsak az egyszerű megoldásokra találsz választ nálunk, hanem például franciaággyá nyitható, vagy relax ágykanapét is találsz a kínálatunkban.

A stílus itt sem marad el

Adott enteriőrhöz keresed a tökéletes összecsukható bútort? Amennyiben szeretnél különleges és minőségben is páratlan darabot találni, úgy jó helyen jársz. Kínálatunkban több, mint 50 különböző stílusban kapható ágykanapé közül válogathatsz, amelyek bármilyen belteret teljessé tesznek. A modern és elegáns formavilágtól kezdve a klasszikus és a hagyományos stílusokig minden megtalálható nálunk. 

Az ülőlapok és a háttámlák, a maximális kényelmet szolgáló fejtámlák, de még az ágylábak tervezése is a komfortos pihenést támogatják. Emellett ne feledkezzünk meg egyes ülőhelyeknél a letisztult vonalvezetésről, illetve más kanapék esetén a hullámrugós ülőfelületről, amelyek a tökéletes kényelmet és a luxus érzését biztosítják.

Főleg vendégek általi használatra javasoljuk, de megfelelő lehet akár a mindennapos alvásra is, mivel a benne lévő mechanikáknak köszönhetően egyszerűen kezelhető. Emellett jó szolgálatot tehetnek ezek a kanapék egy családi vagy baráti összejövetel esetén. Mindenképpen keress olyan típusú és színű ágykanapékat, amelyek tökéletesen illeszkednek a már meglévő enteriőrhöz, és a te saját stílusvilágodhoz is.  

A különböző szövet- és anyagválasztási lehetőségekkel testreszabható kanapék könnyedén beilleszthetők a már meglévő bútoregyüttesekbe. Nem kell lemondanod egyetlen neked tetsző formavilágról sem, hiszen termékeink többféle színben is kaphatóak, ha esetleg a kiállítási darabtól eltérő színben szeretnéd a kiválasztott kanapét. 

Nézz körül elérhető bútoraink között a HOMM Bútor termékpalettájában!

Szűrés
Szélesség
 (cm)
147 cm - 250 cm
Magasság
 (cm)
75 cm - 102 cm
Mélység
 (cm)
82 cm - 114 cm
Fekvőfelület mérete
Ár
 (Ft)
161 560 Ft - 537 680 Ft