Házhozszállítás az ország egész területén!

U-alakú ülőgarnitúrák

Egy kényelmes, szép ülőgarnitúra a nappali középpontja, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyet választ az ember. Ha nagy a családod, vagy sok barátot hívsz vendégségbe, válassz U alakú ülőgarnitúráink közül, meglátod, mindenki kényelmes helyet talál magának. U-alakú ülőgarnitúráinkat is széles kárpitválasztékkal rendelheted, legyen az szövet, bőr, vagy a legújabb, csupán csak tiszta víz használatával is kitisztítható anyag.

Webáruházunk választékából az U-alakú ülőgarnitúrákat elemenként vagy szettben is kérheted, így könnyen kiválaszthatod a számodra legoptimálisabb helykihasználású variációt. U-alakú sarok ülőgarnitúráink, U-alakú ágyazható ülőgarnitúráink, vagy u alakú, bőr bevonatú ülőgarnitúráink termékcsaládonként eltérő elemválasztékkal, és méretekkel rendelkeznek, így könnyen kiválaszthatod a legoptimálisabb méretű és összeállítású U alakú ülőbútort otthonodba.

Egyes U-alakú ágyazható ülőgarnitúra szetteknél tároló, relax funkció, illetve vendégágy is kérhető.Termékenként eltérő számú, méretű és formájú fejtámlát rendelhetsz, illetve vannak olyan darabok is, melyeknek már a részét képzik ezek a funkciók - mint pl. a racsnis, billenős szerkezetű fejtámla.

Legyen szó baráti vagy családi összejövetelről, ülőgarnitúráink magas komfortja biztosan kényelmes időtöltést biztosít a te otthonodban is.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


51termék 120
51termék 120
Szűrés
Szélesség
 (cm)
296 cm - 415 cm
Magasság
 (cm)
71 cm - 105 cm
Fekvőfelület mérete
Ár
 (Ft)
525 655 Ft - 2 992 400 Ft