Házhozszállítás az ország egész területén!

Dohányzóasztalok

86termék 120
86termék 120

Szinte minden háztartásban megtalálható legalább egy dohányzóasztal, ami a nappalik és a társasági helyszínek kedvelt bútora. A dohányzóasztal köré sokkal kényelmesebben és lazábban leülhetnek a vendégek, hiszen a körülötte lévő kanapék ezt lehetővé teszik. A dohányzóasztalok tökéletes pakolófelületet biztosítanak a nasistálnak, a társasjátékoknak, a poharaknak, vagy akár a gyermekekkel való családi rajzolgatásnak. 

Ezekre érdemes odafigyelned a dohányzóasztal kiválasztásakor

A lakberendezés fontos elemei a dohányzóasztalok. Stratégiai elhelyezésük beszélgetésre és interakcióra ösztönöz, ami nemcsak a meghitt családi estéket vagy a fontos eseményeket teszi teljessé, de az egyszerűbb összejövetelekhez is nagyban hozzájárulhat. A körülötte elterülő kanapé pedig lehetővé teszi, hogy mindenki számára jusson egy komfortos ülőhely. 

Ezek a bútorok a családi lakótér központi elemeként illeszkednek az enteriőrbe, ráadásul különböző funkciójukkal hozzájárulnak a kényelmesebb filmezésekhez, illetve a praktikus tárolási lehetőségekhez. Egyes dohányzóasztalok tetején különféle használati tárgyak kaphatnak helyet. Más darabok esetében pedig az asztallap alatti területen saját polcot is találhatunk, ahol tarthatsz magazinokat, társasjátékot, vagy akár gyermeked számára kifestőket is.

Sok dohányzóasztal különféle tárolófunkciókkal rendelkezik, így remek megoldást kínál a nappali alapvető tárgyainak rendszerezésére. A fiókok, polcok vagy rejtett rekeszek tehát helyet biztosíthatnak a távirányítóknak, magazinoknak és egyéb tárgyaknak, így a nappalidban mindig gyönyörű rendet tarthatsz.

Így válaszd ki a megfelelőt

A dohányzóasztalok kiválasztása esetén érdemes átgondolni néhány dolgot. Fontos részlet lehet például a méret, a forma, a szín, az anyag vagy akár az egyéb extra funkciók. Termékpalettánkban több, mint 80 különféle bútor közül találhatod meg a preferenciáidnak megfelelőt.

Milyen méretű bútort keress? Ügyelj arra, hogy a dohányzóasztal illeszkedjen a kanapé méretéhez, formájához és stílusához. Egy klasszikus darab mellett ellentmondásosan nézne ki egy modernebb kis asztalka. Ha a dohányzóasztal arányaiban túl nagy, akkor jelentősen dominálhatja a teret, ezzel ellentétben ha túl kicsi, akkor elveszhet a már meglévő ülőalkalmatosságok mellett. A megfelelő egyensúly megtalálása biztosítja a nappali elrendezésének harmóniáját.

Hangold össze a dohányzóasztal megjelenését a nappali általános stílusával. A modern letisztultság vagy inkább a klasszikus elegancia az uralkodó? Milyen színvilágú a meglévő enteriőr, és mi az, ami illeszkedne bele? A többi bútorod milyen anyagból készült? Minden fából van, vagy pedig van olyan is, amelyiknek egy része fém? 

Az alábbiakban megmutatjuk, hogy te is képben lehess ezekkel a szempontokkal, így a releváns dohányzóasztalok között keresgélhess a HOMM Bútor kínálatában!

Szűrés
Szélesség
 (cm)
40 cm - 130 cm
Magasság
 (cm)
30 cm - 112 cm
Mélység
 (cm)
35 cm - 80 cm
Ár
 (Ft)
21 592 Ft - 162 990 Ft