Házhozszállítás az ország egész területén!

Lámpák

17termék 117
17termék 117

A lámpák nem csupán funkcionális tárgyak, amelyek megvilágítják a terünket; a lakberendezés elengedhetetlen elemei is, hiszen hozzájárulnak a szoba hangulatához és esztétikai vonzerejéhez. A megfelelő fényforrás kiválasztásakor figyelembe kell venned mind a funkcionális szempontokat, mind azt, hogy hogyan egészíti ki a tér általános kialakítását. 

Hogyan válasszuk ki a tökéletes világítást?

A megfelelő világítás kiválasztása fontos egy komfortos és kellemes belső tér kialakításához.

A szoba méretének figyelembe vétele 

A helyiség mérete, ahova a világítás kerül, nagy jelentőséggel bír. A lámpák méretének és fényerejének arányban kell állnia a helyiséggel a kiegyensúlyozott megvilágítás érdekében.

Dekoratív stílus

Fontos, hogy a világítás kiegészítse a szoba meglévő dekorációs stílusát. Mindenképpen olyat válassz, amely harmonizál a szoba esztétikájával.

Rendeltetésszerű használat

Határozd meg, hogy mire fogod használni a lámpákat pontosan. Legyen szó olvasásról, hangulatvilágításról vagy dekoratív darabról, az elsődleges funkció megértése segít a választásnál.

Energiahatékonyság

Vedd figyelembe a világítás energiahatékonyságát. A LED energiatakarékosabb a hagyományos izzóhoz képest. Az ilyen fényforrás választása csökkenti az áramköltségeket, valamint a szén-dioxid-kibocsátást is mérsékli.

Leggyakoribb fajták

Egy jó világítás nem csak mutatós kiegészítő otthonodban, de megkönnyítheti számodra a mindennapi életet is.

Asztali lámpák

Az asztali világítás sokoldalú, és szinte minden helyiségben használható. Lágy fényt biztosít, amely tökéletes a hangulatos légkör megteremtéséhez. Kialakítása az egyszerűtől a bonyolultig terjed, lehetővé téve, hogy egy szoba fókuszpontjaként vagy kiegészítő tartozékaként szolgáljon. Lehet egy klasszikus, funkcionális darab, amely a munkavégzést könnyíti meg, vagy egy olyan része a szoba dekorációjának, amely vonzza a tekintetet, mint például egy színes vagy egy egyedi tervezésű darab.

Állólámpák

Az állólámpák az igényeidnek megfelelő magasságban kaphatók, így minden célnak megfelelnek. Ideális egy nagy tér megvilágítására vagy egy adott terület kiemelésére a szobában. Ezek különböző stílusokban kaphatók, például modern vagy hagyományos. 

Olvasólámpák

A kifejezetten feladatmegvilágításra tervezett olvasólámpák tökéletesek az olvasáshoz vagy a munkával kapcsolatos tevékenységekhez. Gyakran rendelkeznek állítható részekkel, amelyek pontosan oda irányítják a fényt, ahol arra szükség van. Fókuszált megvilágítást biztosítanak anélkül, hogy a szem megerőltetését okoznák.

Fali lámpák

A fali lámpák helytakarékos világítási megoldásként szolgálnak. Kialakításuktól és elhelyezésüktől függően környezeti és feladatmegvilágítást is biztosíthatnak.

Ha megfelelő világítást keresel otthonodba, látogass el a HOMM Bútor lámpák széles kínálatához, és nézz szét a praktikus és stílusos darabok között.

Szűrés
Szélesség
 (cm)
20 cm - 200 cm
Ár
 (Ft)
17 112 Ft - 89 990 Ft