Termékajánló
Fizetési megoldás

Nászajándék lista

Egy jegyespárnak fontos, hogy olyan nászajándékot kapjanak, ami több szempontból is hasznukra válhat. Miért lenne szükségük egy harmadik  turmixgépre, étkészletre, stb?

A párok többségének  konkrét tervei és céljai vannak, melynek megvalósításához idő és pénz szükséges. Utóbbit szokták nászajándékként kérni,  mint a násznép hozzájárulását a terveik megvalósításához.

Erre kínálunk most Nektek egy szuper alternatívát! Járulj hozzá az ifjú pár álomotthonának megvalósításához, segítsd saját tervük valóra válását.

 

Az általunk kínált nászajándék lista előnyei:

 1. Széles kínálatunk által a jegyespár a saját és otthonának stílusának megfelelő bútorok közül választhatja ki a legtökéletesebbet.

 2. Az ajándékok egymással összhangban lesznek, jól kiegészíthetik egymást, vagy a már meglévőkhöz illeszthetőek.

 3. A lista követése által nem lesznek felesleges, már meglévő ajándékok.

 4. A jegyespárnak a lista elkészítése után nem kell aggódnia, plusz energiát fordítania az ajándékok válogatására, cseréjére.

 5. Munkatársaink segítenek a vendégek tájékoztatásában.

 6. A párnak nem kell azonnal eldöntenie, mit szeretne kapni nászajándékba, lehetőség van ajándékkártyára gyűjteni a hozzájárulásokat, melyet később is fel tudnak használni üzletünkben.

 7. Az esküvői meghívókhoz biztosítjuk az ajándékkérő kártyát. A vendégek tájékozódhatnak minden elérhetőségünkről és megtekinthetik a termékeket is.

 8. A távoli rokonok több módon is fel tudják venni velünk a kapcsolatot, lehetőség van a hozzájárulási összeg átutalására és  banki befizetésre is. Így az otthonukból , kényelmesen támogathatják az ifjú párt.

 9. Minden vendég egyéni összeggel járulhat hozzá a listához, már a kisebb hozzájárulások is segítik megvalósítani a listán szereplő kívánságokat!

 10. A közös otthon berendezése igazi emlék lesz számukra, melyhez a család és barátok is hozzájárultak. Garantáltan örömmel fognak visszagondolni az ajándékokra!

 11. Természetesen cégünk sem marad ki az ajándékozásból…

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, a részletekről keress minket bátran!

 

 

Homm Bútor

www.hommbutor.hu

9400, Sopron, Győri út 17.

info@hommbutor.hu

003699 50 60 40

Webáruház készítés