Házhozszállítás az ország egész területén!

Komódok

229termék 120
229termék 120

Ezek a berendezési megoldások előkelő helyet foglalnak el minden háztartásban, hiszen amellett, hogy nagyon mutatósak, még rendkívül praktikusak is lehetnek. A tárolók ugyanis stílusos megjelenésükkel képesek feldobni az otthonod dizájnját, ráadásul a tér elválasztására is alkalmas lehet a rendszerezési funkció mellett. 

Komódok - a sokszínű bútorok

A komódok tervezése nem könnyű feladat, hiszen az elsődleges szempont egy praktikus tárolóhely kialakítása. Ez pedig a legegyszerűbb kétajtós, polcos kiviteltől kezdve a bonyolultabb, több ajtós, több polcos és több fiókos megoldásokig mindent felvonultat a kínálatunkban. A gondos anyagválasztással pedig rendkívül tartósak és jól kezelhetőek lesznek ezek a bútorok.

Ezeket a bútorokat a lakás több pontján is elhelyezheted, mint például az előszobában, a hálószobában, az étkezőben vagy a nappaliban. A különböző méretű fiókok ráadásul segítik a rendszerezést és a tárgyak egyszerű hozzáférhetőségét. Így mindig tudod majd, hogy melyik fiókban milyen típusú tárgyakat találhatsz meg - kezdve a kulcsoktól, az elektronikai cikkeken át a szezonális csomagolóanyagokig. De még iratokat, ágyneműhuzatokat, vagy akár íróeszközöket is tarthatsz benne. Ha pedig a komód a hálószobában van, akkor az a fehérneműk tárolására is ideális lehet.

A modern komódok gyakran multifunkcionális tervezésűek és kialakításúak, akár TV állványként vagy éjjeliszekrényként is használhatóak. Emellett a fiókok tárolási funkciót is biztosíthatnak, ahol könnyedén találhatsz helyet a különféle könyveidnek és elektronikai eszközeidnek.

Tippek a választáshoz

A tökéletes komód megtalálása nem csupán a funkcionalitáson múlik, hanem a megjelenésen és az otthoni enteriőrön is. Nem minden szín megy ugyanis ahhoz, ami nálad már kialakításra került. Ugyanis javasolt, hogy a komódok egyaránt harmonizáljanak a szoba többi bútorával és a tér általános stílusával.

A méretválasztásnál és az elrendezés tervezésénél mindenképpen szükséges figyelembe venni a szoba kialakítását, így az adott komódok organikusan beilleszthetőek lesznek a térbe. Ezáltal harmonikus összhangot hozhatsz létre otthonodban, ami mindig kellemes érzettel tölt majd el.

Olyan megoldást keresel, ami nemcsak jól mutat, de igazán hasznos tárolóhelyet és rendszerezési lehetőséget is biztosít számodra? 

Kínálatunkban közel 180 darab komódot találhatsz, melyek gondos tervezéssel, különféle kialakításban jelennek meg. Ezek a komódok tartós megoldást jelentenek otthonodban, hiszen masszívak, de mégis esztétikusak. Nézelődj bátran a HOMM Bútor kínálatában, és találd meg a saját preferenciáidnak megfelelő darabot!

Szűrés
Szélesség
 (cm)
38 cm - 220 cm
Magasság
 (cm)
44 cm - 201 cm
Mélység
 (cm)
34 cm - 60 cm
Ár
 (Ft)
16 100 Ft - 349 990 Ft