Házhozszállítás az ország egész területén!

Előszobák

27termék 2127
27termék 2127

Az emberek gyakran alábecsülik az előszobák elrendezésében rejlő lehetőséget, ezért szeretnénk rávilágítani arra, hogy az ide illő bútorokkal különlegessé teheted ezt a helyiséget. Az előszobák ugyanis számos holminak helyet adhatnak, egy praktikus tárolórendszerrel kombinálva mindez rendezett és kellemes megjelenést biztosíthat. Így ez a tér a megszokottnál sokkal hasznosabbá válhat az otthonodban, ráadásul a többi szoba is felszabadulhat a holmik alól. Az előszobában ugyanis kialakíthatod a szükséges rakodóhelyet azért, hogy ezek ne a többi szobában lévő bútorokban foglalják a helyet.

Az előszobabútorok fontossága

Az előszobai bútorok nemcsak a kabátoknak adhatnak helyet, mivel ezeket úgy tervezték, hogy hatékony tárolási megoldásokat kínáljanak olyan tárgyak számára is, mint a különféle ruházatok, a cipők, az esernyők és a kulcsok. A nagyobb, több szekrényes tárolórészekkel kialakított előszobabútorokban külön részt kaphatnak például az akasztós ruhák, az öltönyök és a szezonon kívüli kabátok is. 

A polcos részben pedig elférnek a szezonon kívüli nadrágok, pulóverek, pólók és blúzok. Így biztosíthatod otthonodban a rendetlenségtől mentes bejáratot. A kisebb, komplexebb előszobabútornál ugyanúgy megtalálhatod a helyét mindennek, ráadásul az akasztós részt is jól ki tudod használni. A legtöbb ilyen bútorszetten helyet kap egy tükör, ami az előszobák igazán praktikus része, és megigazíthatod magad még mielőtt elindulnál otthonról.

Sok előszobabútor-szett tartalmaz mindemellett padokat vagy székeket, amelyek kényelmes helyet biztosítanak a cipők fel- és levételéhez. Elsősorban a lábbelik és a kabátok számára nyújthatanak megoldást az előszobabútorok. Emellett viszont kínálhatnak extra tárolóhelyeket, így akár a cipőkkel kapcsolatos tisztítóeszközöket is tarthatod itt. A fogasokkal, polcokkal és rekeszekkel ezek a bútorok sokoldalú tárolóegységként szolgálnak a különböző tárgyak elhelyezésére, miközben fenntartják a rendet, és harmonikus megjelenést kölcsönöznek az előszobáknak is.

Ne feledkezz meg a stílusról sem

Az előszobai berendezésnek nemcsak a praktikumról kell szólnia, hanem a vizuális megjelenésről is. A trendi előszobabútorok kiválasztásával az előszoba fókuszponttá válhat, és meghatározhatja otthonod többi részének hangulatát. Ugyanis ez az a helyiség, amit először meglátsz, amikor egy fárasztó nap után hazaérkezel. 

Egyes előszobabútorok olyan hasznos elemeket tartalmazhatnak, mint például a beépített lámpák, amelyek segítenek a reggeli készülődésnél. Emellett kifinomultságot kölcsönöznek az előszobák számára, illetve barátságos hangulatot teremtenek a helyiségnek. 

Előszobaszekrényt keresel? Érdemes körülnézned a HOMM Bútor kínálatában, hiszen termékeink minőségi alapanyagokból, gondos összeszereléssel készülnek.

Szűrés
Szélesség
 (cm)
90 cm - 270 cm
Magasság
 (cm)
184 cm - 206 cm
Mélység
 (cm)
25 cm - 41 cm
Ár
 (Ft)
0 Ft - 429 990 Ft