Szűrés
Kategóriák
Ár (Ft)
1 000 Ft - 303 850 Ft

Ifjúsági és babaágyak

A gyerekszoba ma már nem csak egy szoba. Ez az a hely, ahol gyermeked tanulhat, játszhat, rajzolhat, ahol képzelete szabadon szárnyalhat. Akár kicsikről, akár tinikről legyen szó, te is azt szeretnéd, ha jól érezné magát a szobájában, ugye? Áruházunk kínálatából a család legkisebb tagjai is berendezhetik álmaik birodalmát. ...

Válassz ifjúsági ágy, kiságy, kombi kiságy, gyerekágy kínálatunkból, és gondoskodj az apróságok biztonságos és pihentető kényelméről. Korosztálynak megfelelően egyszemélyes heverőket, és testvérágyakat is találsz kínálatunkban.

Testvérpárok számára ideális választás lehet az emeletes ágy is. Legyen szó fiúról, lányról, vagy közös szobahasználatról, széles szín és anyag választékunkban te is megtalálod a legideálisabbat gyermekednek. A szoba tökéletes kiegészítője lehet a babzsák fotel.

Áruházunk a legkisebbekről is gondoskodik. Különböző méretű és színű bútoraink az ő kényelmüket is szem előtt tartják. Kiságy készletünkhöz igényeidre szabva választhatsz komódot pelenkázó elemmel, szekrényt, tároló ládát. Helyszűkében vagy? A kombi kiságy, mint neve is sugallja ágy és tároló kombinációja, mely helytakarékos megoldást nyújthat nektek is.

Tinikről lenne szó? Elemes, és komplett ifjúsági ágy bútoraink közül bátran válogathatsz. Bútorcsaládjaink elemeiből olyan hálószobát varázsolhatsz gyermekeidnek, amely nem csak praktikus, de stílusos is.

A tanuláshoz, hobbihoz, egy kis kézművességhez ideális megoldást nyújt egy íróasztal. Legyen szó tanulásról vagy játékról gyerek forgószékeink között te is megtalálhatod a megfelelőt.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


33termék112
33termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: gyerekágy, babaágy, babaöböl, kiságy, ifjúsági ágy, leesésgátlós gyerekágy, kombi kiságy , testvérágy , emeletes ágy .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.