Házhozszállítás az ország egész területén!

L-alakú ülőgarnitúrák

Egy kényelmes, szép ülőgarnitúra a nappali középpontja, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyet választ az ember. Egy L alakú ülőgarnitúra – legyen 2, 3, vagy 4 személyes – különösen a kényelmes, filmnézős estéken lehet otthonod hasznos darabja.

Mindegy, hogy L alakú ágyazható ülőgarnitúra, L alakú agyazható kanapé, L alakú bőr ülőgarnitúra, L alakú sarok ülőgarnitúra, L sarokkanapé, L alakú kanapé, L ülőgarnitúra, L alakú sarokgarnitúra, L alakú kihúzható kanapé, L alakú kanapé puffal; mindegyiket széles kárpitválasztékkal rendelheted, legyen az szövet, bőr, vagy a legújabb, csupáncsak tiszta víz használatával is kitisztítható anyag.

Bútoraink termékenként eltérő elemválasztékkal rendelkeznek, jobbos, illetve balos kivitelben is kérheted őket, sőt egyes garnitúrákba tároló, illetve vendégágy funkciót is rendelhetsz, így csak egy lépésre vagy álmaid ülőgarnitúrájától.

Webáruházunkban, és üzletünkben találsz szabad párnás, illetve fix háttámlás modelleket is, illetve vannak olyan darabok is, melyeknek már a részét képzik ezek a funkciók - mint pl. a racsnis, billenős szerkezetű fejtámla.

Legyen szó baráti vagy családi összejövetelről, ülőgarnitúráink magas komfortja biztosan kényelmes időtöltést biztosít a te otthonodban is.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


176termék 120
176termék 120
Szűrés
Szélesség
 (cm)
227 cm - 350 cm
Magasság
 (cm)
73 cm - 115 cm
Mélység
 (cm)
158 cm - 276 cm
Fekvőfelület mérete
Ár
 (Ft)
1 000 Ft - 1 589 468 Ft