Ágykanapék

Az ülőgarnitúrák, ágykanapék a mai otthonokban már nem csak egyszerű bútordarabok, hanem hálószobádnak, nappalidnak, gyermeked szobájának ékei is lehetnek. Legyen az ágyazható egyenes kanapé , bőr kanapé ágy , bútor ágy kanapé , kanapè ágy , kihúzható ágy kanapé , kinyitható kanapéágyak , kínálatunkban biztosan te is megtalálod a kedvencedet. ...

Ágykanapéinkat is széles kárpitválasztékkal rendelheted, legyen az szövet, bőr, vagy a legújabb, csupáncsak tiszta víz használatával is kitisztítható anyag.

Az ágykanapék tárolóval is rendelkeznek, kivéve az ágygépes szerkezetűeket (de esetükben az L-alakú kivitelben található tárolós funkció is).

Kanapéágyaink méretüket tekintve különbözőek, így könnyen kiválaszthatod a számodra legoptimálisabb helykihasználású variációt.

Bútoronként eltérő számú, méretű és formájú fejtámlát rendelhetsz, illetve vannak olyan darabok is, melyeknek már a részét képzik ezek a funkciók - mint pl. a racsnis, billenős szerkezetű fejtámla.

Legyen szó baráti vagy családi összejövetelről, ülőgarnitúráink magas komfortja biztosan kényelmes időtöltést biztosít a te otthonodban is.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.