Ingyen házig szállítás 199.000 Ft felett!

Ifjúsági bútorok

Áruházunk választékából családod legifjabb tagjai is berendezhetik álmaik birodalmát. A gyerekszoba nem csak egy szoba. Ez az a hely, ahol gyermeked tanulhat, játszhat, rajzolhat, ahol képzelete szabadon szárnyalhat. Akár kicsikről, akár tinikről legyen szó, te is azt szeretnéd, hogy gyermeked jól érezze magát a szobájában, ugye? ...

Válassz ifjúsági ágy, egyszemélyes ágy, emeletes ágy, ágykanapé, íróasztal, ifjúsági forgószék, vagy babzsák fotel kínálatunkból, melyek gondoskodnak az ifjak biztonságos és pihentető kényelméről.

Korosztálynak megfelelően egyszemélyes heverők, testvérágyak is megtalálhatóak kínálatunkban, de testvérpárok számára ideális választás lehet egy emeletes ágy is. Legyen szó fiúról, lányról vagy közös szobahasználatról, széles szín és anyag választékunkban nekik is megtalálod a legideálisabbat.

Egy ifjúsági szoba tökéletes kiegészítője lehet a babzsák fotel is.

Ha a tiniknek egységes szobaképet szeretnél, elemes és komplett ifjúsági bútoraink közül bátran válogathatsz. Bútorcsaládjaink elemeiből olyan hálószobát varázsolhatsz gyermekeiknek, amely nem csak praktikus, de stílusos is.

A tanuláshoz, hobbihoz, egy kis kézműveskedéshez ideális megoldást nyújt egy íróasztal. Legyen szó tanulásról vagy játékról gyerek forgószékeink között is biztosan találsz megfelelőt.

Nézz körül alkategóriáinkban, így kínálatunkból könnyen és gyorsan megtalálod a színben, stílusban, kivitelben, és anyagban a számodra legmegfelelőbbet, otthonodba legjobban beleillőt.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.

Jó helyen jársz ebben a főkategóriában, ha ilyet keresel: ifjúsági ágy, leesésgátlós gyerekágy , gyerekágy , egyszemélyes ágy , egyszemélyes heverő , emeletes ágy , ágykanapé , íróasztal , ifjúsági forgószék , testvérágy , vagy babzsák fotel .