Ingyen házig szállítás 199.000 Ft felett!

Előszobák

Veled előfordult már, hogy hazaértél délután, és az előszobában a szanaszét heverő sáros cipők, és a fogasról lecsúszott kabátok fogadtak (hogy a hanyagul elhajított tornazsákokról, és iskolatáskákról már ne is beszéljünk)? Most képzeld el, milyen lett volna, ha véletlenül egy vendéggel együtt érkeztél volna… Mindannyian tudjuk, hogy az első benyomás milyen fontos, mégis sokat küszködünk az előszobával. Sajnos ez az egyik hely a lakásban, ahol a legkönnyebben gyűlik össze túl sok holmi, és itt látszik meg leginkább, ha túl sok energiát igényelne a helyükre tenni a tárgyakat…

Szerencsére nem olyan nehéz orvosolni ezt a problémát, elég csak megtalálni a megfelelő bútordarabot az előszobádba, és rendre szoktatni a családot. Mi sem egyszerűbb - segítünk!

Az előszoba egyrészt megadja az első benyomást otthonunk hangulatáról, másrészt fontos használati funkciókkal rendelkezik, ezért ennek a helyiségnek a kialakítása, berendezése nem elhanyagolandó.

Nem tudod hol tárolni cipőidet vagy kabátjaidat? A téli kiegészítők tárolására keresel megoldást? Ha a rendelkezésre álló hely maximális kihasználása a szempont, akkor a széles elemválasztékkal rendelkező bútorcsaládokat javasoljuk. Ha szűkösebb az előszobád, akkor kisebb helyigényű, komplett előszobafalaink nyújthatnak praktikus megoldást a számodra.

Áruházunkban elemes és fix előszobafalak közül is válogathatsz. Legyen az előszoba szekrény, előszoba pad, előszoba fogas, modern előszoba, előszoba bútor ülőkével, előszobafal tükörrel, komplett előszoba bútor, cipősszekrény, cipőtartó, keskeny cipősszekrény, tükrös cipősszekrény, polcos cipősszekrény, cipősszekrény pad, vagy cipősszekrény ülőkével, bútoraink között találsz klasszikus és modern stílusú darabokat egyaránt.

A kínálatunkban megtalálható előszobabútorok színválasztéka, és méret opciói termékcsaládonként eltérőek, így valóban személyre szabottan rendezheted be velük előszobádat.

Nézz körül alkategóriáinkban, így könnyen és gyorsan megtalálod a színben, stílusban, kivitelben, és anyagban a számodra legmegfelelőbbet, otthonodba legjobban beleillőt.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: előszobafal , előszoba bútor , előszoba szekrény , előszoba pad, előszoba fogas , modern előszoba , előszoba bútor ülőkével, előszobafal tükörrel , komplett előszoba bútor , cipősszekrény , cipőtartók , keskeny cipősszekrény , tükrös cipősszekrény , polcos cipősszekrény , cipősszekrény pad , cipősszekrény ülőkével .