Dohányzóasztalok

A nappali pihenő, vendégfogadó sarkát egy szép, színben, stílusban, és méretben megfelelő dohányzóasztal teszi tökéletessé. A jó dohányzóasztalnak illeszkednie kell a nappali hangulatához, mindegy, hogy a praktikum, elegancia vagy modern stílus jellemzi azt. ...

Fa dohányzóasztal, üveg dohányzóasztal, modern dohányzóasztal vagy kerek dohányzóasztal? Válassz merész, harsány színeket vagy natúr eleganciát!

Kisméretű és modern típusút keresel? Klasszikus tömör fa kivitelt? Esetleg könnyen mozdíthatót? Termékeink között megtalálod a tömör fa, az üveg dohányzóasztal, a modern dohányzóasztal, a fehér dohányzóasztal, a kerek dohányzóasztal, a fa dohányzóasztal vagy a görgős, fémkeretes, fém, valamint a fém és fa kombinációjából létrehozott dohányzóasztalok számos modelljét is. Legyen az üveg dohányzóasztal, modern dohányzóasztal, fehér dohányzóasztal, kerek dohányzóasztal, fa dohányzóasztal, széles szín-, forma-, és méretválasztékunkból szemezgess te is ízlésednek megfelelően.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.

Jó helyen jársz ebben a főkategóriában, ha ilyet keresel: dohányzóasztal , üveg dohányzóasztal , modern dohányzóasztal , kerek dohányzóasztal , üveg asztalok , fa dohányzóasztal .