Szűrés
Ár (Ft)
0 Ft - 901 990 Ft

Étkezőasztalok

Napjainkban az asztal már nem csak egy egyszerű bútordarabot jelent. Családi életünk, étkezéseink fontos részévé vált. Modern, klasszikus, bővíthető esetleg kis méretű de praktikus asztalt keresel? Étkezőasztalainknál egy részénél opcionálisan választhatsz fix vagy bővíthető kivitelt.

Szín-, és formavilágban is széles a kínálatunk. Akár kerek étkezőasztal, üveg, vagy kerámialapos étkezőasztal, bővíthető étkezőasztal, modern étkező asztal, laminált vagy tömör fa asztalaink közül te is megtalálod stílusodnak a legmegfelelőbbet. ...

Tedd egyedivé és különlegessé étkeződet. Ha kevés hellyel rendelkezel jó megoldást kínálnak neked négyzet alakú asztalaink.

Tágas térrel rendelkezel? Válassz fix vagy bővíthető modelljeink közül, hogy a család minden tagja helyet kapjon a közös étkezéseknél.

Különleges formára esne a választásod? Csepp, hordó, vagy más érdekes alakú asztalaink között te is megtalálhatod az igényeinek megfelelőt.

Ha szereted a természetességet, egyedi jelleget, melyet a fa nyújthat, tömörfa asztalainkat ajánljuk neked. Modellenként eltérően, egyedi erezettel, és felületmegmunkálással is megvásárolhatóak.

Kedvezőbb árú megoldást keresel? Az alternatívák között megtalálod a fa hatású dekorfóliás termékeket is, melyek nem csak alacsonyabb áruk miatt örvendenek népszerűségnek de tisztításuk is könnyű.

Strapabíró asztalaink közé tartoznak a furnérozott asztalok melyek könnyűek, így egyszerűen mozgathatóak. Alapanyaguk furnérozott forgácslap, melynek a legfelső rétege valódi fából készült, annak természetes erezetével, adottságaival.

Szeretnél valami igazi különlegességet az étkezőbe? Üveg étkezőasztalaink, magasfényű asztalaink, és kerámialapos asztalaink eleganciát, csillogást vihetnek az ebédlődbe. Stabilitásuk mellett könnyen tisztíthatóak, egyszerűen és sokoldalúan kombinálhatóak. Praktikusságuk mellett a legtöbb modell bővíthető, így helyet adhat a nagyobb családi összejövetelekhez is.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


94termék112
94termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: asztal , étkezőasztal , ebédlőasztal , kerek étkezőasztal , bővíthető étkezőasztal , kinyitható étkezőasztal , üveg étkezőasztal , modern étkezőasztal , fa étkezőasztal , tömörfa étkezőasztal , kerámialapos étkezőasztal , laminált étkezőasztal .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.