Szállítás

Rendelj prémium bútort Ausztriába!
Ingyenes videós termékbemutató

Ingyenes videós termékbemutató

Ingyenes házig szállítás 199.000 Ft felett
Ingyenes házig szállítás 199.000 Ft felett
Kiemelt garancia akár 3 évig

Kiemelt garancia akár 3 évig

Kedvező árak

Kedvező árak

Bútorrendelés Ausztriába egyszerűen!

A bútorok és a FA, mint alapanyag szeretetét édesapánknak köszönhetjük. A bútorok neki sokkal-sokkal többet jelentettek, mint csak a munkát. Hobbit, kihívást, az alkotás szeretetét és vágyát. Ezt a hozzáállást egészen kiskorunktól kezdve láttuk, éreztük, tapasztaltuk, a mai napig éljük mi magunk is és ebből szeretnénk egy kis szeletet adni minden vásárlónknak, aki megtisztel minket a bizalmával, ráadásul már nem csak Magyarországon, hanem Ausztriában is elérhetők termékeink!

Célunk, hogy teljeskörű tájékoztatást nyújtsunk mindenkinek, a Hommbútornál nem érhetnek nem várt meglepetések! Óriási soproni bemutatótermünkben megnézheted, kipróbálhatod bútorainkat, legyen szó ágyról, ülőgarnitúráról vagy székekről. Ugyanakkor egyedülálló módon a webáruházunkban kinézett termékek működését videóhívás keretein belül is be tudjuk mutatni számodra!

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Éppen ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet sorban állás nélkül, akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.

Szeretnéd szabadjára engedni kreativitásod? Vagy inkább inspirációra vágysz? Olvasd el a Hommblog cikkeit és varázsolj otthonodból valami elbűvölőt!

Tovább a termékekhez

Értesülj elsőként a legjobb akciókról, újdonságokról és titkos kedvezményekről a Hommbútor remek közösségének megbecsült tagjaként és rendelj Ausztriából csupán néhány kattintással!

Csatlakozom!

Neked ajánlott termékeink

Bútorkiszállítás Magyarország egész területén

Helyezd magad kényelembe és hagyd ránk a munkát. Rendelj online vagy vásárolj személyesen és vedd igénybe a HÁZIG SZÁLLÍTÁST vagy a HÁZHOZSZÁLLÍTÁST.

HÁZIG SZÁLLÍTÁS 

Magyarország területén 199.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENESEN HÁZIG szállítjuk neked a megrendelt terméket. A termékek szállítása általunk ajánlott időpontban történik addig a helyig, ameddig a kisteherautó a KRESZ szabályait betartva el tud jutni.

A bútorok átvételéről és a lakásba beviteléről a neked kell gondoskodnod! Házig szállítás esetén a teherautóval csak a sofőr megy, aki az áru autóról történő lepakolásában, átadásában segít. A helyszínen a vásárlónak 2 fő férfi rakodót biztosítania kell!

A házig szállítási díj csak a címre történő kiszállítást foglalja magában. A házba, a lakásba illetve emeletre történő szállítás plusz díjat von maga után.

FIGYELEM! Bútoraink többsége lapraszerelt, ezért egyes csomagok nehezek (akár 30-50 kg!), nagy terjedelműek, illetve nehezen megfoghatóak lehetnek.

(Magyarország területén érvényes, külföldre szállítás esetén kérd ajánlatunkat!)


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS és bútorok lakásba/házba bevitele

A megrendelés visszaigazolása során egyedi árajánlatot adunk a bútorok lakásba való szállításáról. Kérlek, ebben az esetben az előre utalásos fizetési módot válaszd. Kollegánk felveszi veled a kapcsolatot, és tájékoztat a pontos összegről illetve a fizetési lehetőségekről.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL áruházunkban

A megrendelt bútor(ok)at áruházunkban (9400 Sopron, Győri út 17.) is átveheti nyitvatartási időben (H-Szo 9:00-19:00). Mielőtt elindulnál, kérlek minden esetben várd meg visszaigazolásunkat, hogy biztosan rendelkezésre áll-e a kért bútor a raktárban. Lehetőség szerint kérlek, jelezd telefonon, vagy e-mailben, hogy mikor érkezel a bútor(ok)ért.

CSOMAGOLÁS

Bútoraink nagy részét lapra szerelt állapotban, elemenként csomagolva forgalmazzuk. A bútorok összeszereléséhez részletes szerelési rajzot mellékelünk.

IDŐPONTEGYEZTETÉS

A megvásárolt bútor kiszállítása előtt egy kollégánk időpontot egyeztet veled telefonon vagy e-mailben.

Elérhetőségeink:  

honlap: https://www.hommbutor.hu/
telefon: +3699506040
e-mail: segitunk@hommbutor.hu
cím: 9400 Sopron, Győri út 17.
nyitvatartás: hétfő-szombat: 9:00-19:00