Kategóriák
Termékajánló

Szállítás

Házhoz szállítás Magyarország egész területén

 

Helyezd magad kényelembe és hagyd ránk a munkát. Rendelj online vagy vásárolj személyesen és vedd igénybe a házhoz szállítás és/vagy az összeszerelési szolgáltatásunkat.

 

Magyarország területén 150.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENESEN HÁZIG szállítjuk a megrendelt terméket.  Az házig szállítás csak a címre történő kiszállítást foglalja magába, 1 fő sofőr a bútor autóról leadásában tud segíteni. A szállítást általunk megjelölt időpontban tudjuk teljesíteni. A házba, a lakásba illetve emeletre történő szállítás vagy időpontra történő szállítás plusz díjat von maga után. A visszaigazolásunkban megjelöljük a pontos összeget, ami függ a szállítandó termékek mennyiségétől és a szállítási címtől.

Csomagolás

Bútoraink nagy részét lapra szerelt állapotban, elemenként csomagolva forgalmazzuk. A bútorok összeszereléséhez részletes szerelési rajzot mellékelünk.

 

Időpont egyeztetése

A megvásárolt bútor kiszállítása előtt egy kollégánk időpontot egyeztet Önnel telefonon vagy e-mailben.

 

Kattints és Vedd át személyesen raktárunkból

 

9400, Sopron, Győri út 17 szám alatt található raktárunkban személyesen is átveheted a megvásárolt terméket.

Kérjük személyes átvétel esetén mindenképp egyeztess kollégáinkkal.

Telefon:           0036 99 506040

E-mail:             segitunk@hommbutor.hu

 

 

 

 

Tájékoztatás a korona vírus (COVID-19 ) miatti intézkedésekről.

A Varkoly Fiai Kft-nek fontos a munkatársai és vásárlói egészsége, ezért a következő óvintézkedéseket tesszük, hogy lassítsuk a vírus terjedését:

  • a weboldalunkon a vásárlóink érdekében az előre utalást részesítjük előnyben
  • futáraink szájmaszkban és kesztyűben szállítják ki a terméket, valamint autónkat kézfertőtlenítővel szereltük fel
  • a termékeink csomagolásait kiszállítás előtt fertőtlenítjük

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy bizonyos termékek beszerzésében és szállításában a vírus miatt kialakult munkaidőt, forgalmi vagy egyéb korlátozásokat érintő változások miatt csúszások várhatóak. A webáruházunkban feltüntetett szállítási határidők a fenti okokra hivatkozva megváltozhatnak, azok tájékoztató jellegűek.
Az elkövetkezendő időszakban még nagyobb figyelmet fordítunk a vásárlóinkkal történő kommunikációra. Mindenképp felvesszük Önnel telefonon is a kapcsolatot.

 

 

Házhoz szállítás az ország egész területén

Áruházunkban és raktárunkban szigorúan betartjuk a higiéniai előírásokat a megrendelt és a készleten lévő termékekre is. Cégünknél biztonságos és folyamatos a rendelési és kiszállítási folyamat.
Nem szeretnél személyes kontaktust a futárral? Kérd, hogy az általad megjelölt helyre rakodják le a megrendelt és kifizetett bútort. Ebben az esetben csak a házig szállítás szolgáltatást tudjuk biztosítani.

Ha segítségre van szüksége a megvásárolt bútorok összeszerelésében és házba vagy lakásba történő szállításában, továbbra is igénybe veheti plusz szolgáltatásunkat.

A házig szállítási díj csak a címre történő kiszállítást foglalja magában. A házba, a lakásba illetve emeletre történő szállítás plusz díjat von maga után. A visszaigazolásunkban megjelöljük a pontos összeget.

 

Vigyázunk magunkra, vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

#stayathomm #stayathome

 Köszönjük megértéseteket!

a Homm Bútor csapata

Webáruház készítés