Szállítás

Házhoz szállítás Magyarország egész területén

 

Helyezd magad kényelembe és hagyd ránk a munkát. Rendelj online vagy vásárolj személyesen és vedd igénybe a házhoz szállítás és/vagy az összeszerelési szolgáltatásunkat.

Házhozszállítás

Magyarország területén 150.000 Ft feletti megrendelés esetén INGYENESEN HÁZIG szállítjuk a megrendelt terméket. A termékek szállítása általunk ajánlott időpontban történik addig, míg a kisteherautó a KRESZ szabályait betartva el tud jutni. A bútorok átvételéről és a lakásba beviteléről a vásárló gondoskodik, az autóval csak a sofőr megy, aki az áru autóról történő átadásában segít. FIGYELEM! Bútoraink többsége lapraszerelt, ezért egyes csomagok nehezek (akár 30-50 kg!), nagy terjedelműek illetve nehezen megfoghatóak lehetnek. A helyszínen a vásárlónak 2 fő férfi rakodót biztosítania kell! (Magyarország területén érvényes, külföldre szállítás esetén kérje ajánlatunkat!)

 

Házhozszállítás, bútorok lakásba/házba bevitele és összeszerelése

A megrendelés visszaigazolása során egyedi árajánlatot adunk a bútorok lakásba való szállításáról, összeszereléséről és a keletkezett csomagolási hulladékok elszállításáról. Kérjük ebben az esetben az előre utalásos fizetési módot válasszák. Kollegánk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja a pontos összegről illetve a fizetési lehetőségekről.

 

Személyes átvétel üzletünkben

A megrendelt bútor(ok)at üzletünkben (9400 Sopron, Győri út 17/A) átveheti nyitvatartási időben (H-Szo 10:00-19:00). Kérjük minden esetben várja meg visszaigazolásunkat, hogy valóban rendelkezésre áll-e a kért bútor. Lehetőség szerint kérjük jelezze telefonon vagy e-mailben, hogy mikor érkezik a bútor(ok)ért.

 

Csomagolás

Bútoraink nagy részét lapra szerelt állapotban, elemenként csomagolva forgalmazzuk. A bútorok összeszereléséhez részletes szerelési rajzot mellékelünk.

 

Időpont egyeztetése

A megvásárolt bútor kiszállítása előtt egy kollégánk időpontot egyeztet Önnel telefonon vagy e-mailben.

 

 

9400 Sopron, Győri út 17

Telefon:           0036 99 506040

E-mail:             segitunk@hommbutor.hu