Szűrés
Kategóriák
Ár (Ft)
1 000 Ft - 504 000 Ft

Egyszemélyes ágyak

A kényelmes, pihentető alvás ma már nem akadály. Életünk nagy részét alvással töltjük, melynek meghatározó alappillére, hogy milyen ágyban hajtjuk álomra fejünket. Áruházunkban széles kínálatból válogathatsz, hogy biztosan megtaláld azt a fekvőbútort, ami a számodra a legjobb alváskomfortot nyújtja.

Persze a komforton túl a megjelenés is fontos: tömör fa, laminált, esetleg inkább kárpitozott ágy az, amit keresel? Széles szövet, és szín választékunkból te is megtalálod az egyéniségedhez legközelebb állót. ...

Maximálisan kihasználnád a bútort? Válassz ágyneműtartó fiókos vagy felnyíló szerkezetű ágyaink közül.

Teljes ágyrendszert szeretnél egy franciaágy vagy boxspring ágy formájában? Esetleg inkább egy ágykeretből, ágyrácsból és matracból álló összeállítható ágy után kutatsz? Kínálatunk között biztosan megtalálod a megfelelőt.

Egy egyszemélyes ágy, vagy egy egyszemélyes ágy matraccal gyermekednek is ideális lehet.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


52termék112
52termék112

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: egyszemélyes ágy, egyszemélyes heverő , egyszemélyes ágy matraccal , egyszemélyes ágyneműtartós ágy , egyszemélyes ágy tárolóval .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.