Hálószoba

Új hálószobát tervezel? Kiegészítenéd a meglévőt, esetleg keresed a hozzád legközelebb álló színeket és formákat? Széles hálószoba bútor kínálatunkból biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelőt.

A hálószoba nem csak egy szoba, a feltöltődés, örömteli kikapcsolódás helye is. Választhatsz szolid vagy akár markáns, kontrasztos színeket is egyéniségedtől függően. Számtalan ötlet és inspiráció vár áruházunkban, ...legyen az hálószoba szett, franciaágy, egyszemélyes ágy, egyszemélyes ágy tárolóval, galériás ágy, emeletes ágy, tömör fa ágy, éjjeliszekrény, modern éjjeli szekrény, ágykanapé, egy praktikus komód, vagy egy örök kedvenc: a gardrób, amiben mindennek jut hely.

Adott méretekkel rendelkezel, de szeretnéd a helyet maximálisan kihasználni egy praktikus és szép gardróbbal? Nálunk erre is van lehetőséged. Különböző színű, méretű, magasságú, mélységű gardróbszekrények várnak áruházunkban.

Kevés a helyed, de az ágy kényelmét szeretnéd élvezni? Válassz praktikus ágykanapéink közül, melyek széles szövet, szín, és formaválasztékban állnak a rendelkezésedre.

Magasabb helyre tennéd a Tv-t? Dekorációnak keresel helyet? Esetleg fehérneműidet rendszereznéd? Komódjaink között te is megtalálod a legmegfelelőbbet.

Kínálatunk részét képezik az éjjeliszekrények is, legyen az fenyő éjjeliszekrény, lebegő éjjeli szekrény, keskeny éjjeli szekrény vagy modern éjjeli szekrény, áruházunkban biztosan megtalálod az egyéniségednek legmegfelelőbbet.

Ágyainkat kompletten vagy az általad választott matraccal is kérheted.

Nézz körül alkategóriáinkban, így kínálatunkból könnyen és gyorsan megtalálod a színben, stílusban, kivitelben, és anyagban a számodra legmegfelelőbbet, otthonodba legjobban beleillőt.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: franciaágy, ágy, boxspring ágy, 140x200 ágy, 120x200 ágy, 120x200 ágyak, 140x200 ágyak, franciaágy 180x200, modern franciaágy , egyszemélyes ágy, egyszemélyes heverő, egyszemélyes ágy matraccal, egyszemélyes ágyneműtartós ágy, egyszemélyes ágy tárolóval , emeletes ágy, galériaágyak, galériás ágy, emeletes ágy íróasztallal, emeletes gyerekágy, lépcsős emeletes ágy , tömörfa ágy, tömörfa franciaágy, tömörfa gyerekágy, franciaágy, ágy, boxspring ágy, 140x200 ágy, 120x200 ágy, 120x200 ágyak, 140x200 ágyak, franciaágy 180x200 , hálószoba bútor szett, hálószoba szett, áthidalós hálószoba szett , gyerekágy, ifjúsági ágy, leesésgátlós gyerekágy, éjjeliszekrény, fenyő éjjeliszekrény, lebegő éjjeliszekrény, keskeny éjjeliszekrény, modern éjjeliszekrény, ágykanapé .