Szűrés
Ár (Ft)
1 000 Ft - 99 990 Ft

Bárasztalok

A bárasztalok nem csak praktikusak és kényelmesek, de elegendő helyet adnak az étkezéshez, vagy a társasági eseményekhez is. Bárasztalaink mérete és stílusa sokszínű, így mindenki megtalálja az ízlésének, otthona adottságainak legmegfelelőbbet.

Bárasztal a konyhába? Ha kis méretű a lakásod, vagy utólag kiegészítenéd konyhádat egy étkezőhellyel, egy praktikus bárasztal tökéletes megoldás lehet a számodra. ...

Reggelizőhelyet keresel, esetleg baráti beszélgetésekhez lenne szükséged egy kényelmes bútordarabra? Nálunk megtalálod kerek bárasztal, fa bárasztal, de akár bárasztal szett kivitelben is. Bárasztalaink mérete és stílusa sokszínű, így mindenki megtalálja ízlésének, otthona adottságainak a legmegfelelőbbet.

Termékeinkhez többfajta bárszéket is választhatsz, melyeknek lábai fából, illetve fémből is készülnek, állítható magasságúak vagy fix kivitelezésűek, kényelmes lábtartóval. Tedd egyedivé és különlegessé étkeződet. Bárasztalaink mérete és stílusa sokszínű, így mindenki megtalálja ízlésének, otthona adottságainak a legmegfelelőbbet.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.


4termék14
4termék14

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: bárasztal , bárasztal székkel , bárasztal konyhába , fa bárasztal , bárasztal szett , fémlábú bárasztal .
MATCH bútorcsalád
Vásárlói vélemények

Áruhitel

A Hommbútornál mindenkinek szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy olyan otthona legyen, amilyenre mindig is vágyott. Ezért webáruházunkban elérhető az Online Áruhitel, melyet akár 5 perc alatt elintézhetsz, anélkül, hogy kilépnél otthonodból.