Asztalok

Modern, klasszikus, egyedi, esetleg kis méretű, praktikus asztalt keresel? Áruházunkban étkezőasztalok, bárasztalok dohányzó asztalok, íróasztalok széles választékát találod. ...

Tedd egyedivé és különlegessé étkeződet! Reggeliző helyet keresel, vagy baráti beszélgetésre vágysz? Válassz bárasztalt! Nálunk találsz kerek bárasztal, fa bárasztal, vagy bárasztal szett kivitelben is.

Étkezőasztalainknál opcionálisan választhatsz fix vagy bővíthető kivitelt. Szín és formavilágban is széles a kínálatunk. Akár kerek étkezőasztalt, üveg étkezőasztalt, bővíthető étkezőasztalt, modern étkező asztalt, laminált vagy tömörfa asztalt keresel, biztosan te is megtalálod a stílusodnak legmegfelelőbbet.

Nappalidhoz válassz színben és méretben megfelelő dohányzó asztalt! Bútoraink között találsz fa dohányzóasztalt, üveg dohányzóasztalt, modern dohányzó asztalt vagy akár kerek dohányzóasztalt is. Ne légy szívbajos, válassz merész, harsány színeket vagy maradj a natúr eleganciánál, ha azt szeretnéd inkább.

A munkavégzéshez, tanuláshoz már csak egy íróasztal hiányzik? Áruházunkban számos, a kényelmes és hatékony munkához elengedhetetlen, modern íróasztalt találsz. Ha a tárolás is fontos szempont, válassz fiókos vagy konténeres kivitelt. Hogy öröm legyen a tanulás a számára, találd meg gyermekednek is a legtökéletesebbet, legyen az fenyő íróasztal, sarok íróasztal vagy modern íróasztal.

Nézz körül alkategóriáinkban, így kínálatunkból könnyen és gyorsan megtalálod a színben, stílusban, kivitelben, és anyagban a számodra legmegfelelőbbet, otthonodba legjobban beleillőt.

Áraink miatt ne aggódj! Bútorainkat hitelre, illetve részletre is megvásárolhatod.

Jó helyen jársz ebben a kategóriában, ha ilyet keresel: étkezőasztal , ebédlőasztal , kerek étkezőasztal , bővíthető étkezőasztal , üveg étkezőasztal , modern étkezőasztal ,fa étkezőasztal , bárasztal , bárasztal székkel , bárasztal konyhába , fa bárasztal , bárasztal szett , kerek bárasztal , dohányzóasztal , üveg dohányzóasztal , modern dohányzóasztal , kerek dohányzóasztal , üveg asztalok , fa dohányzóasztal , íróasztal , sarok íróasztal , gyerek íróasztal , íróasztal székkel , sarok számítógépasztal , fenyő íróasztal , l alakú íróasztal , modern íróasztal .